Ние нямаме място в управлението в настоящия парламент. Ясно е,

...
Ние нямаме място в управлението в настоящия парламент. Ясно е,
Коментари Харесай

Радан Кънев даде няколко позитивни предложения за бъдещето на ПП-ДБ и обяви: Не говоря за разпад на коалицията

Ние нямаме място в ръководството в сегашния парламент. Ясно е, че през днешния ден се организират съвещания за образуване на кабинет. Ние ясно декларирахме, че няма да участваме в подобен кабинет и не виждам за какво през днешния ден трябваше да губим времето на ГЕРБ. 

Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия евродепутатът от " - " (ПП-ДБ) Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, който разяснява настоящите тематики след резултатите на изборите.  

" Думите на Кирил Петков и акад. Денков за реванш ги разбрах като футболен термин, само че не виждам опция за реванш на хоризонта, тъй като чакам да се образува кабинет и да няма нови избори. Ако има реванш, ние би трябвало да сме доста, доста по-добре готови. В момента обстановката е доста по-различна от тази през 2014 година и Реформаторският блок (РБ). Не мисля, че ПП-ДБ ще има същата орис като на Република България. Нещата са доста разнообразни и нямат нищо общо. Всичко се е трансформирало. В момента има напълно разнообразни феномени. Геополитическата обстановка също е радикално изменена. Темата дали ПП-ДБ ще има същата орис като Република България е опит да се подмени един доста значим диалог за бъдещето на сегашната коалиция ", безапелационен бе той. 

" Критиката е нещо хубаво и значимо, само че би трябвало да се оферират положителни решения. ПП-ДБ в никакъв случай не е имала групов орган за взимане на решения. Създаването на един подобен орган е едно положително предложение. В ПП-ДБ би трябвало да има ясни и транспарантни процеси за взимане на решения. Няма по какъв начин да отговоря по какъв начин са вземани до момента решенията. Ролята на съпротива е доста комплицирана. Ясно е, че Демократична България стоят няколко хрумвания по-вдясно от Политическа партия по икономическите въпроси. Затова би трябвало да имаме един общ стопански екип. Ето това също е едно положително предложение. Аз не приказвам за раздробяване на ПП-ДБ, а за метод да се променим. Не желая да разясня тематиката за оставките на сътрудниците. Ние би трябвало да имаме подготвеност да работим по един нов метод отсега нататък и да формираме същински съдружни органи ", добави Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР