След 429 излъчени епизода стартират снимките на десетия сезон на

...
След 429 излъчени епизода стартират снимките на десетия сезон на
Коментари Харесай

Започват снимките на десетия сезон на „Откраднат живот“

След 429 излъчени епизода започват фотосите на десетия сезон на най-успешната българска здравна драма в ефира на NOVA . Продължителността на сериала „ Откраднат живот “ е безусловно доказателство за безспорния триумф и безапелационната обич на почитателите. Неочаквани обрати, изненадващи разкрития и настоящи тематики от здравната система и живота чакат феновете тази есен.

„ Много сме щастливи, тъй като през днешния ден е първият снимачен ден. За първи път започваме в една доста сложна обстановка, само че значимото е да благодарим на феновете, че 10 сезона ни обичат, ценят и харесват това, което вършим. За нас това е отговорност, с цел да можем да предложим най-адекватното към времето, в което се намираме. Всичко, което вършим, е обвързвано с това да бъдем почтени към събитията и към всичко, което ни застига “, показа изпълнителният продуцент Евтим Милошев.
 Откраднат живот
В деветия сезон на „ Откраднат живот “ пандемията , която промени света, влезе и в „ Св. Анастасия “ . Коронавирусът изправи обичаните лекари пред неподозирани персонални и професионални инциденти във финалните епизоди, само че по какъв начин ще се развие обстановката с невидимия зложелател, който се отрази и върху живота на героите?

Надяваме се тематиката с ковид да има позитивен процес в действителния живот, както и в сериала . Ние опитваме да отразим оптимално действителността и тъй като тематиката на сериала е здравна, от името на целия екип желая да благодаря на всички лекари, които са прекарали последните месеци на първа линия и са отдали живота си, с цел да оказват помощ на другите. Оценяваме го и ще се опитаме почтено да пресъздадем тяхната специалност “, разяснява режисьорът Павел Веснаков. Актьорите Диана Димитрова и Велислав Павлов са измежду първите, които се завърнаха на снимачната площадка. Те разкриха детайлности за развиването на героите си особено за феновете на „ Здравей България “.
 Откраднат живот
През новия сезон лекарите от „ Св. Анастасия “ ще се сблъскат с нови медицински и морални проблеми в персонален и професионален проект. Сред тематиките в новите епизоди на „ Откраднат живот “ тази есен по NOVA ще бъдат толерантността, дълго защитаваните секрети и цената на щастието.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.      
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР