Последните дни на май могат да бъдат опасен период за

...
Последните дни на май могат да бъдат опасен период за
Коментари Харесай

Опасен период за три зодии: кой трябва да внимава до края на май

Последните дни на май могат да бъдат рисков интервал за някои зодии. Астрологът Анджела Пърл разказа кой би трябвало да внимава повече до края на този месец и с какво тъкмо.

Лъв

Лъвовете би трябвало да бъдат оптимално деликатни във финансовия бранш през идващите две седмици. Звездите предизвестяват за вероятни непредвидени разноски, загуби или несполучливи вложения. Не са изключени загуби заради машинация или персонална немарливост при сключване на контракти. Опитайте се деликатно да проучите всички документи и не разчитайте единствено на устни обещания. Въздържайте се от рискови вложения и огромни покупки, в случай че не са незабавно нужни. Сега е неподходящо време за спекулации и завършения, Лъвове. По-добре е да изчакате по-стабилен интервал.

Водолей

През май е жизненоважно за Водолеите да управляват държанието си на работното място. Възможни са търкания с сътрудници или началници заради непримиримост, несъразмерна откровеност или различия по работни въпроси. Пазете се от спорове, кавги и разправии на професионална основа. Те могат доста да навредят на вашата кариера и известност. Опитайте се да сдържате страстите си, проявете мъдрост и дипломатичност. Не влизайте в открита борба с авторитетни хора в организацията. Сега не е най-подходящото време за Водолеите да сменят работа или позиция. Всичко има своето време - бъдете търпеливи и скоро всичко ще се получи.

Риби

За Рибите последните седмици на май могат да бъдат помрачени от спорове в персоналните връзки. Увеличава се рискът от кавги с половинката и близки родственици. Причините може да са ежедневни дреболии, финансови различия или ревнивост. Възможно е да има различия с другари въз основата на упоритости или разнообразни житейски цели. Опитайте се да запазите успокоение и да вършиме компромиси, Риби. Избягвайте рецензии към околните и внезапни изявления, които могат да отхвърлен обичания човек. Не забравяйте, че този сложен интервал скоро ще премине.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР