Не знам защо Антихриста все го очакват да влезе във

...
Не знам защо Антихриста все го очакват да влезе във
Коментари Харесай

Ясновидка: Слънчевите бури ще отключат трусове и потопи

Не знам за какво Антихриста все го чакат да влезе във физическо човешко тяло. За мен това е някаква тъмна мощ, сила, която тласка човечеството по неприятен път. А знаменията за това се следят напоследък и слънчевите изригвания са единствено едно от цялата поредност.

Това споделя пред в. “Телеграф “ Марияна Николаева, победителка във втория сезон на риалитито „ Ясновидци “.

„ Тук можем да сложим още зачестяване на наводненията, земните земетресения и ред други неща. Ако гледаме по-близкото бъдеще обаче, за мен притеснителното е, че тези галактически стихии се отразяват на цялата биосфера.

От една страна е наранено здравословното положение на хората със мощно главоболие, проблеми с кръвното налягане, зачестяват инфаркти, инсулти в международен мащаб. От друга страна, не е добре изучена връзката по какъв начин изригванията въздействат на природата и зачестилите катаклизми “, споделя Марияна.

Според нея изрично има връзка сред слънчевата интензивност и геомагнитните стихии от една страна с аномалиите в климата и естествените катаклизми от друга. „ Зачестяват бурите, наводненията съвсем потопи, както и други естествени катаклизми като земетресенията.

Кога са били толкоз чести трусовете – всичко това са знамения за Апокалипсиса. Ето в този момент имаше изригвания и по-късно потеглиха леки земетресения и у нас. А ще ги има още в Турция, Япония и Китай. В Индия, въпреки и по-късно, ще има огромно земетресение. Ами невижданите наводнения в Казахстан и в Русия – цели градове изселиха там. Всичко е обвързвано – нашата планета и Вселената са един организъм “.

Според Мариана обаче защитното поле на планетата още дълго ще ни пази. „ Защото ще станем като Марс. Там преди доста години магнитният щит е паднал поради някаква особеност в композиция с метеоритен дъжд. Виждам, имало е живот, вода, уреди, разнообразни пирамидални структури, а по-късно планетата се е трансформирала в пустиня. Видовете – скотски и растителни, които сега са на нашата планета, идват от 3-4 други планети, не са единствено от една “, споделя ясновидката.

Тя дава и прогноза за годината.

„ В световен аспект годината е много рискова. Както тече сякаш умерено, и потеглят наводнения, някъде земетресения, на друго място протести, дават се самолетни и влакови произшествия. Много по-често тези неща ще се случват от останалите години. Нашата страна е застрашена от  пожари и наводнения “, предсказва Мариана.

Тя изрича своето отношение дори и във връзка с ернергетиката и либерализацията на цените на тока за битовите консуматори.

„ Цените ще вървят нагоре, но и това с либерализацията в този тип няма по какъв начин да се случи. Винаги ще има закрепени цени за потребителите, другояче ще стане ужасно. А и не е почтено някой да взима евтиния ток от националния АЕЦ и да ни го препродава на 10 пъти по-висока цена през три-четири компании “.

Колкото до Русия и президентът Владимир Путин, ясновидката споделя следното: „ Той още по-деспотично ще се отнася към хората. Петия мандат ще го изкара отгоре-отгоре, обаче ще има едно ново затваряне на страната, изолираност. Такива зими се виждат, с нямане, с продоволствени рецесии по места, като в невъзможност ще са. Тежко им и горко на братушките, и те ще страдат като украинците “.

Според Мариана и Македония няма да доживее до участие в Европейски Съюз. „ Аз още преди година ви споделих, че

македонците ще видят Европейския съюз през крив макарон. Ситуацията в този момент единствено се удостовери, тъй като явно не желаят да съблюдават никакви евронорми. Тепърва там ще стартират да се дърлят крепко и между тях и с други страни, освен с нашата.

Идват огромни интриги, безредици по площадите и в Народното събрание. Накрая ще застанат на страната на Путин след някакъв атентат “. В близкото бъдеще във Франция, Германия и Италия също ще има атентати, влакова злополука се дава – случай или тероризъм, не мога да кажа, мостове ще падат, предвижда още Мариана Николаева.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР