Рени Георгиева Сярова от факултета по Технически науки, катедра Биотехнология

...
Рени Георгиева Сярова от факултета по Технически науки, катедра Биотехнология
Коментари Харесай

Високо признание за студент от университет „Проф. д-р Асен Златаров“, вицепремиърът връчи отличието

Рени Георгиева Сярова от факултета по Технически науки, катедра Биотехнология на университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ беше оповестена за „ Студент на годината “. Призът й беше връчен персонално от служебния вицепремиер Атанас Пеканов.

Отличието бе присъдено в категория „ Технически науки “ в 16-ото издание на Националния конкурс " Студент на годината ". Традиционно най-успешните студенти в България се награждават от Националното посланичество на студентските препоръки.

Церемонията се състоя на 2 март вечерта в Университета за национално и международно стопанство и бе под патронажа на президента Румен Радев. Държавният глава връчи премията " Студент на годината - 2022 " на Радина Иванова Бодурова, която е трети курс във Висшето военновъздушно учебно заведение " Георги Бенковски ".

За да поддържат бургаския победител в събитието се включиха зам.-ректорът на Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ проф. доктор Ирена Марковска и представители на Студентския съвет към висшето учебно заведение.

В журито на Национален приз – „ Студент на годината ‘2022г. “ има представители на Президентството на Р България, Министерството на образованието и науката, Министерството на правораздаването, Българска академия на науките и други

Основната задача на състезанието е да разпространява, отличава и предизвиква достиженията на българските студенти от всички области на висшето обучение пред обществеността.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР