Нови клипове след фаталната стрелба на Алек Болдуин

...
Полицията на окръг Санта Фе публикува няколко снимки. Тези видеоклипове
Коментари Харесай

Полицията на окръг Санта Фе публикува няколко снимки. Тези видеоклипове показват часовете след трагедията.

Шест месеца след фаталната стрелба от Алек Болдуин, в понеделник полицията в Санта Фе публикува нови видеозаписи. В един от тях Болдуин в ролята си изважда пистолет (който би трябвало да е с халосни патрони) от якето си, след което го насочва към камерата, която е била на грижите на покойната Халина Хътчинс. Един от изстрелите ранява смъртоносно оператора, а след това удря режисьора Джоел Соуза в рамото. По-късно на мястото на инцидента се виждат лекари, които оказват първа помощ на Халина Хътчинс.

Приближавайки се до полицай, 64-годишният актьор се представя като "лицето, което е имало пистолет по време на сцената". "Не, не съм добре", отговаря той на шерифа, все още зашеметен и шокиран от случилото се. Малко по-късно, по време на разпита си в полицейския участък, Алек Болдуин уверява полицаите, че пистолетът "сигурно е бил празен". "Но аз репетирах с пистолет с куршум в него. Нямам думи, трябва да знам как се е случило това! Откъде дойде този куршум?". Съпругът на Хилария Болдуин казва: "[Те] снимаха, всичко беше наред. Джоел беше мой приятел. Аз съм един от продуцентите на филма, работихме заедно по "Rust" в продължение на три години", добавя той.

Служителите разпитват и режисьора Жоел Суза в хотелската му стая, който казва, че е чул "много силен взрив". "Имах чувството, че някой ме удря по рамото, а аз съм на земята. Видях Халина Хътчинс, по чийто гръб се стичаше кръв."

В изявление на шерифа на окръг Санта Фе Адан Мендонза се казва, че разследването продължава, като се очакват резултатите от балистичните и съдебномедицинските тестове. Макар че все още не са повдигнати обвинения, те не са изключени, включително срещу Болдуин. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР