Първият Ерген на България Виктор Стоянов отговори на въпроса, който

...
Първият Ерген на България Виктор Стоянов отговори на въпроса, който
Коментари Харесай

Виктор изплю камъчето! Намери ли любовта след Ергенът?

Първият " Ерген " на България Виктор Стоянов отговори на въпроса, който всички почитатели на хитовото риалити се питат, откогато то завърши. Мачото разкри, че към този момент е щастливо привързан, само че не с дама от шоуто.

Виктор се срещнал с половинката си посредством общ другар, по време на подготовка. Срещнали се преди да замине за фотосите в Турция.

" Държа обаче да отбележа, че искрата посред ни прехвръкна по-късно, когато се върнах в България. Преди да се насочва на приключението, впускайки се в търсенето на любовта, сред нас нямаше нищо, в противоположен случай даже не бих тръгнал. Връзката ни стартира последователно, на по-късен стадий, откакто разбрахме, че сме привлечени един от различен и имахме времето и опцията да се опознаем ", разкри Стоянов пред " Дир ".

Красавецът показа и за раздялата си с победителката в първия сезон на " Ергенът " Виктория.

" След всичко, което преживяхме в предаването, застанахме очи в очи и говорихме намерено един с различен, давайки публичност на мислите и възприятията си. По принцип от време на време, колкото и необичайно може да звучи, истината има няколко гледни точки, само че се оказа, че в този случай и за двама ни тя бе една и съща, и по-точно, че нямаме бъдеще дружно. Разделихме се без страдание, само че с признателност, за претърпяното, от което ще ни останат хубавите мемоари ", разяснява Виктор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР