Ако искате да инвестирате в смарт устройство за дома, сега

...
Ако искате да инвестирате в смарт устройство за дома, сега
Коментари Харесай

Amazon намалява цената на своите най-продавани устройства за интелигентен дом - ето най-добрите сделки

Ако желаете да инвестирате в смарт устройство за дома, в този момент е моментът да го извършите, защото има огромни спестявания, които можете да вземете този уикенд. Amazon понижи цената на селекция от своите най-продавани интелигентни устройства за дома и купувачите могат да се снабдят с известни артикули като Echo Dot (5-то потомство, издание от 2022 г.) и Echo Pop за дребна част от цената.

Можете също по този начин да спестите 44% от Echo Pop, който в този момент е £24,99, до момента в който неговият високоговорител Echo Dot е понижен с 45% и в този момент е £29,99 надолу от £54,99. Това е най-популярният образован високоговорител на марката, който се отличава със супер грациозен дизайн и усъвършенстван тон.

Той освен предлага витален тон за по-добро преживяване, когато възпроизвеждате обичаната си музика или слушате обичания си подкаст, само че също по този начин ще ви даде времето, вести и всяка информация, която търсите. Освен това разполага с таймери, настройва напомняния и може да ви споделя смешки посредством гласово активиранат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР