Нищо не може да се сравни с вкуса на изпечена

...
Нищо не може да се сравни с вкуса на изпечена
Коментари Харесай

Опитах конкуриращата се с Ooni фурна за пица от Gozney и беше страхотна

Нищо не може да се съпостави с усета на изпечена на камък пица, само че като малко вяра в кухнята, постоянно съм считал, че разбиването вкусна италианска кухня беше малко отвън мен.

Тъй като външните пещи за пица се трансфораха в наложителен продукт за летния сезон, се зарадвах, когато Gozney ми изпрати тяхната Arc Pizza Oven and Stand, с цел да опитам самичък от комфорт на личната ми градина. Всъщност, когато споделям очарован, беше по-скоро неспокойствие с нотка на безпокойствие, мислейки си, че това ослепително ново допълнение към моя готварски инвентар може да е комплицирано, комплицирано и невероятно за преодоляване....за благополучие, грешах.

Въпреки че всички тези съвременни нови фурни за пица като Ooni и Revolve имат едно общо нещо – супер гореща камера, която подготвя пиците до съвършенство за минути – Gozney Arc се отличава с това, че може да доближи температури от 500 °C и разполага с изменяща играта горелка, с цел да подсигурява съвършенство на пица всякога. Рекламирана като „ най-модерната компактна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР