Твърди се, че победата на Манчестър Юнайтед от ФА Къп

...
Твърди се, че победата на Манчестър Юнайтед от ФА Къп
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед `провежда разговори с Маурисио Почетино`, тъй като Ерик тен Хаг изпраща заплаха за назначаване

Твърди се, че успеха на Манчестър Юнайтед от ФА Къп не е задоволителна, с цел да спре клуба да търси евентуални други възможности на Ерик загар Хаг.

Голове на Алехандро Гарначо и Коби Майноо донесоха на Юнайтед изненадваща победа над първенеца в лигата Манчестър Сити, като утехата на Джеръми Доку пристигна прекомерно късно за техните съперници. Победата значи, че Юнайтед ще играе европейски футбол през идващия сезон макар най-лошото си класиране във Висшата лига от осмо място.

Тен Хаг предизвести борда на Юнайтед, че ще отиде и ще завоюва титли другаде, в случай че клубът от Манчестър реши, че не го вършат желая той да продължи. Победата в събота донесе втори домакински трофей за толкоз сезони за някогашния началник на Аякс, след триумфа в Carabao Cup през 2023 година

Юнайтед ще би трябвало да реши дали да остане или да се откаже. Въпреки че към момента може да решат, че Тен Хаг остава индивидът за поста, както Маурисио Почетино, по този начин и Томас Франк са били обсъждани като евентуални други възможности.

Спо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР