Hamburg Harley Days ще се проведат от 28 до 30

...
Hamburg Harley Days ще се проведат от 28 до 30
Коментари Харесай

Среща на Harley-Davidson в Хамбург 2024 г

Hamburg Harley Days ще се проведат от 28 до 30 юни 2024 година на територията на пазара на едро на Banksstrasse и с най-хубавата панорама към забележителностите на Хамбург като Michel.

Никой мотоциклетен фестивал не би бил цялостен без музика, заради което Rock Antenne Hamburg е един от сътрудниците на събитието и повече от 10 групи ще раздрусат огромната съществена сцена. Те са Back:n:Black - The Girls who Play AC/DC, Jimmy Cornett and the Deadmen и Motörizer.

Много настоящи модели на Harley-Davidson се оферират за безвъзмездни, необвързващи тестови карания. В допълнение към най-новите машини от страната на неограничените благоприятни условия, има изложени и редица класики.

Custombike Show powered by Metzeler ще се организира в събота, където най-красивите конверсии ще бъдат показани пред сериозните очи на експертно жури. Акцент тази година евентуално ще бъде категорията за типичен модели Softail с мотори Evolution. Той беше особено основан, тъй като серията Softail, която сега е в третото си потомство на пазара, чества първите си 40 години през 2024 година

В неделя мотоциклетистите ще се покланят на ханзейския град и неговите поданици като част от огромен мотоциклетен церемониал. Деца и младежи до 18 години са с безвъзмезден вход. Дневните и двудневните билети за възрастни се оферират авансово за единадесет и 20 евро, а входът в неделя е безвъзмезден за всички гости.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР