Заседание на парламентарната асамблея на НАТО. Основната цел на НАТО

...
Заседание на парламентарната асамблея на НАТО. Основната цел на НАТО
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Заседание на парламентарната асамблея на НАТО

Заседание на парламентарната асамблея на НАТО. „ Основната цел на НАТО не е да се бори против войната, би трябвало да предотвратява войната. Целта на НАТО е мирът. Имаме нападателна Русия, която употребява мощ против съседи на НАТО – Украйна, Грузия, Молдова, заканите към тези страни и би трябвало да създадем доста повече. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг по време на откриването на Парламентарната асамблея на НАТО.

„ НАТО се трансформира, НАТО реагира и се приспособява на изменящия се свят.

Сега живеем в по-опасен свят – НАТО би трябвало да реагира на тази сложна конюнктура на сигурността “, добави още Столтенберг.

НА ЖИВО: Заседание на парламентарната асамблея на НАТО 27.05.24 09:37 Васил Терзиев безапелационен: Обществените пространства и парковете би трябвало да дават отговор най-добре на потребностите на жителите на града 27.05.24 09:11 ЕКСКЛУЗИВНО: Запис N5 от КЕШ АФЕРАТА Атанасов, Петков и преодоляването на службите 27.05.24 08:37 Сега посредством измислената „ тайванска нация “ се прави опит да се направи от Тайван вид на анти-Китай 27.05.24 08:07 Улица в Париж ще бъде преименувана на Навални 27.05.24 07:45

Форумът беше открит от ръководителя на Парламентарната асамблея на НАТО Михал Шчерба.

SafeNews напомня, че генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг дойде в България. Той беше посрещнат на летище София от ръководителя на делегацията на Народното събрание в Парламентарната асамблея на НАТО Даниел Митов.
Ръководителят на българската делегация благодари на генералния секретар за визитата в миг, в който България празнува 20-годишния си празник като пълновръстен член на НАТО. Даниел Митов означи водачеството и персоналния принос на Йенс Столтенберг при опазване единството на Алианса във времена на тежка геополитическа борба.

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР