Близо 1,4 милиона имигранти без документи от удивителните 177 държави

...
Близо 1,4 милиона имигранти без документи от удивителните 177 държави
Коментари Харесай

Мигранти от 177 държави приемат „отворената покана“ на Байдън за границата на САЩ, усложнявайки правоприлагането: expert

Близо 1,4 милиона имигранти без документи от удивителните 177 страни са пътували през Мексико до Съединените щати от януари до май, съгласно Националния институт по миграция на Мексико.

Скокове на незаконна имиграция „ за къси интервали от време “ са се случвали в предишното, сподели Марк Крикориан, изпълнителен шеф на Центъра за имиграция Проучвания, само че това „ голямо многообразие “ от страни е невиждано.

Като се има поради, че в Обединените народи има 193 държави-членки, съвсем целият свят се възползва от „ отворената покана “ на президента, сподели той. 

„ Винаги е имало малко екзотики, това е моят термин. Наричат ​​ги OTM, разнообразни от мексиканците, тъй като бяха толкоз малко от тях, че ги събраха на едно място “, сподели Крикорян пред Fox News Digital. Но президентът Байдън „ всъщност предложения всеобща незаконна имиграция, като разреши на хората да преминат границата и новината се популяризира, тъй че притегляте хора отвред. “

<...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР