Изслушване на служебния премиер и на шефовете на службите, заложиха

...
Изслушване на служебния премиер и на шефовете на службите, заложиха
Коментари Харесай

В дневния ред на парламента: ПП-ДБ искат изслушване на Главчев за назначенията в службите

Изслушване на служебния министър председател и на шефовете на службите, заложиха депутатите в дневния си ред за седмицата.

От ПП-ДБ желаеха Димитър Главчев да отговори на въпроси за назначения и уволнения в ДАНС, Държавната организация „ Технически интервенции “ и  Държавната организация „ Разузнаване “.

Коалицията желае в Народното събрание да пристигна и ръководителят на ДАНС Пламен Тончев, с цел да даде информация за тъжби против членове на Обществения съвет за създаване на Националната детска болница.

 Катастрофа с трима починали на Околовръстното шосе в София България 1 мин. Катастрофа с трима починали на Околовръстното шосе в София  Как да изберем най-хубавата маркетплейс платформа за нашите потребности? Advertorial 3 мин. Как да изберем най-хубавата маркетплейс платформа за нашите потребности?  Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв Тази сутрин 4 мин. Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв  Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак България 3 мин. Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак  Георги Рачев: В четвъртък и петък ни чака смутно време Тази сутрин 2 мин. Георги Рачев: В четвъртък и петък ни чака смутно време  Как да сме сигурни, че колата ни е подготвена за дълъг път? Тази сутрин 2 мин. Как да сме сигурни, че колата ни е подготвена за дълъг път?  Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж Светът 2 мин. Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж  Катастрофа с трима починали на Околовръстното шосе в София България 1 мин. Катастрофа с трима починали на Околовръстното шосе в София  Как да изберем най-хубавата маркетплейс платформа за нашите потребности? Advertorial 3 мин. Как да изберем най-хубавата маркетплейс платформа за нашите потребности?  Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв Тази сутрин 4 мин. Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв  Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак България 3 мин. Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак  Георги Рачев: В четвъртък и петък ни чака смутно време Тази сутрин 2 мин. Георги Рачев: В четвъртък и петък ни чака смутно време  Как да сме сигурни, че колата ни е подготвена за дълъг път? Тази сутрин 2 мин. Как да сме сигурни, че колата ни е подготвена за дълъг път?  Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж Светът 2 мин. Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж

В същото време от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи пък упорстват за чуване на шефа на Военното разузнаване към Министерство на защитата поради информация за опит за рекрутиране на разузнавачи от страна на чиновници в кабинета „ Денков “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР