Четирима мъже бяха арестувани днес за незаконно влизане в имота

...
Четирима мъже бяха арестувани днес за незаконно влизане в имота
Коментари Харесай

Четирима бяха арестувани за незаконно влизане в имота на британския премиер

Четирима мъже бяха задържани през днешния ден за нелегално влизане в парцела на английския министър председател Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, в Северна Англия, заяви в изказване локалната полиция, представена от Българска телеграфна агенция.

" Арестувахме четирима души в парцела на премиера в личния му изборен регион този следобяд. Служителите ни задържаха четиримата мъже единствено минута след влизането им в парцела ", се добавя в изказването.

Активистка група, наречена " Ют Диманд " ( " Младежко искане " ) разгласява в обществените мрежи видеозапис, на който неин член се изхожда в езерото в парцела на Сунак, заяви Асошиетед прес.

Инцидентът стана малко повече от седмица преди парламентарните избори във Англия, които ще предопределят бъдещето на Сунак.

Активистката група е срещу издаването на нови разрешителни за рандеман на нефт и газ и упорства да бъде наложено оръжейно ембарго на Израел, отбелязва Ройтерс.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР