Евелин Банев – Брендо си е е бил в България,

...
Евелин Банев – Брендо си е е бил в България,
Коментари Харесай

Григор Лилов с нова бомба!: Брендо си е бил в България, докато е издирван с червена бюлетина

Евелин Банев – Брендо си е е бил в България, до момента в който е търсен с алена бюлетина от Интерпол. И даже си е издал (получил), въпреки и да е търсен, чисто нов документ за идентичност – на 27 октомври 2016 година
И по-късно се е шматкал в България – да вземем за пример да урежда имотни въпроси. Такова разобличаване прави проверяващият публицист Григор Лилов в свй нов пост.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

ДА ИМА ИЗНЕНАДАНИ?
Евелин Банев – Брендо си е е бил в България, до момента в който е търсен с алена бюлетина от Интерпол. И даже си е издал (получил), въпреки и да е търсен, чисто нов документ за идентичност – на 27 октомври 2016 година
И по-късно се е шматкал в България – да вземем за пример да урежда имотни въпроси. През цялото това време на ръководство на най-различни партии, обединения, сглобки и служебни държавни управления на Румен Радев вътрешни министри са били Румяна Бъчварова, Пламен Узунов, Валентин Радев, Младен Маринов, Христо Терзийски, Бойко Рашков, Иван Демерджиев.
Да има сюрпризирани?

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Григор Лилов с нова бомба!: Брендо си е бил в България, до момента в който е търсен с алена бюлетина 25.06.24 21:38 Съдбовно знамение от гадателката на Берлускони: В България става ужасно до година – един милион души излизат по улиците! 25.06.24 21:18 ИЗВЪНРЕДНО!: Криминален екшън в центъра на София – зрелищен арест пред очите на стотици минувачи (СНИМКИ) 25.06.24 20:32 Френската прокуратура удари регистриран в България уебсайт за педофилия, сводничество и дрога! 25.06.24 20:06 Директорът на АЕЦ „ Козлодуй “ за теча на радиоактивна вода: има ли заплаха за популацията? 25.06.24 19:35

По-рано през днешния ден проф. Николай Радулов, специалист по национална сигурност и някогашен секретар на Министерство на вътрешните работи, разяснява в изявление за SafeNews, че с Евелин Банев-Брендо е направена договорка.

Проф. Радулов изключва версията, че Брендо влиза в пандиза, с цел да се укрие от гонене. Според него над Евелин Банев има чадър от службите и властта на доста високо равнище.

Ето какво сподели още проф. Николай Радулов:

Той е прочут с прехвърлянията на кокаин и прането на пари от кокаин. През последните 3-4 години в Европа са хванати над 300 тона кокаин. В Германия през миналата седмица бяха хванати 27 тона. В Турция преди месец заловиха 17 тона. Посочвам тези числа, тъй като интернационалните проучвания са посочили, че нормално хванатите количества от този опиат не са повече от 3-5% от общото количество. Международни анализатори, експерти и полицейски служби настояват, че Европа е заляна от опиати. Много е допустимо това да има връзка с появяването на Евелин Банев-Брендо. Казвам появяването, тъй като стартират разногласия, по какъв начин е влезнал в България, дали е пропуснат през зелена граница или през контролно-пропусквателен пункт. Моята информация е, че Евелин Банев-Брендо през последните години постоянно е виждан на морето в неговите комплекси. През предходната година се появи във врачанско село и изиска легализация на пълномощие от кмета за своя юрист.

Когато имаме планувана акция, когато се вършат предварителни инструктажи, постоянно имаме някой, който да предизвести разпространителите на едро и дребно и те изчезват от хоризонта. Тава значи, че има чадър над тях. От тази позиция щом има чадър над по-едрите и дребни разпространители, несъмнено че има чадър и над главния пропагандатор на кокаин в Европа. Това Евелин Банев-Брендо.

Издирвани хора си влизат, излизат от страната както желаят и разполагат с доста паспорти. Вижте, при Евелин Банев-Брендо има доста знаменателен случай. Едно 6-7 годишно момче умира по време на злополука. По метода, по който руските специфични служби готвят нелегалите, са постъпили по този начин, с цел да се легализира. Взимат се данните и кръщелното на умрялото момче и се пускат за заверка. Само една случайност е довела до разкриването, тъй като лицето, подготвяло като краен стадий паспорта, е познало на фотографията Евелин Банев и по този начин се е довело до това, че той не е съумял да се достави с паспорт, сложен за продупчване. Нещата вървят по този метод и не престават да се развиват по този начин още от 90-те години насам.

 

Още вести четете в: България, Коментари, Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР