Мичъл Старк отхвърли опасенията, че интензивната жега може да го

...
Мичъл Старк отхвърли опасенията, че интензивната жега може да го
Коментари Харесай

Австралиецът Старк във форма и готов за Световното първенство T20 след удара от гореща вълна IPL

Мичъл Старк отхвърли опасенията, че интензивната горещина може да го е изтощила по време на успехите му в индийската Висша лига, като австралиецът съобщи, че е във форма и е подготвен за Световното състезание Twenty20 за мъже на ICC през 2024 година

34-годишният водач в темпото на лявата ръка устоя рекордната си цена от $2,98 млн. с начален удар от 2-14, с цел да обезпечи трети успех за купата на Kolkata Knight Riders против Sunrisers Hyderabad в неделя.

В края на двумесечния шампионат, който значително се играеше в условия на безмилостна гореща вълна, играчът на мача Starc оказа помощ да отхвърли Хайдерабад за 113, до момента в който Колката доближи задачата си с 9,3 оувъра в Ченай.

„ Тялото ми е добре “, сподели Старк, който направи 17 уикета в 13 мача, пред кореспонденти на конференция след среднощ в края на удължените празненства на тима в Колката.

„ Играл съм задоволително крикет, с цел да се оправя с сходни неща. T20 не е толкоз придирчив, колкото тестовия крикет. Беше топло, беше в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР