Кварталът е въплъщение на модерния градски живот, съчетаващ в себе

...
Кварталът е въплъщение на модерния градски живот, съчетаващ в себе
Коментари Харесай

„Азимут“ – кварталът, който поставя нови стандарти за добър живот в Бургас

Кварталът е олицетворение на модерния градски живот, съчетаващ в себе си улеснение, сигурност и безчет благоприятни условия

Динамичният морски град напълно скоро ще може да се похвали с напълно нов квартал, който дава обещание да издигне стандартите за качество на живот до нови висоти. е съвършената симбиоза сред съвременна архитектура, богата инфраструктура и зелени пространства - идеалната среда за живот, работа и отдих.
15-минутният град
В последните години все по-често публичният интерес се насочва към подобряването на градското обмисляне. Разработват се голям брой хрумвания, които целят да създадат всекидневието ни по-удобно и да понижат напрежението. Една от тях, препоръчана преди по-малко от 10 години от професор Карлос Морено, е концепцията за “15-минутния град ”. Целта е да се сътвори градска среда, в която всички нужни услуги и улеснения, като работа, извършване на покупки, опазване на здравето, обучение и развлечения, могат да бъдат достигнати в границите на 15 минути пешком или с велосипед. Преимуществата? По-малка взаимозависимост от коли, по-високо качество на живот и по-здравословно всекидневие за жителите​​.
 Нови стандарти за качество на живот
Именно желанието да се сътвори място в града, където животът да бъде по-спокоен и прелестен, е движещата мощ зад плана “Азимут ”. Новият квартал доста се отличава от съществуващите бургаски градски пространства по редица индикатори. Причината за това е, че той е плануван още през цялото време с мисъл за хората, които ще живеят в него. Ще откриете концепцията за улеснение, сигурност и успокоение и в най-малките елементи от комплекса: от функционалните планировки на жилищата, през висококачествените довършителни работи и енергийно ефикасните решения до многочислените улеснения, като подземни паркинги, детски площадки и озеленени зони за отдих.
 Думата " Азимут " произлиза от арабския език - ас-сумут, което значи „ посоки “. Азимутът е ъглова мярка в сферична координатна система, измерва се в градуси и се употребява в навигацията, астрономията, инженерната просвета, картографията, минното дело и балистиката Съвършен баланс сред улеснение и сигурност
“Азимут ” се намира на една от най-комуникативните местоположения в града, с елементарен достъп до основната пътна артерия на Бургас. Същевременно едно от огромните преимущества на новия квартал е сигурността, която предлага на жителите. Комплексът разполага със лични системи за сигурност и непрекъснато видеонаблюдение, гарантиращи сигурността на жителите. Озеленените пространства и добре поддържаните общи елементи основават приятна и релаксираща атмосфера, трансформирайки " Азимут " в оазис на спокойствието в сърцето на града. Вътрешността на квартала е пешеходна и дава обширни пространства за отдих.

Кварталът несъмнено впечатлява със своята модерна визия. Елегантните жилищни здания са хармонично вписани в околния пейзаж. Архитектурният отбор е допълнен от разнородни търговски зони, банка, центрове за здраве и хубост, заведения, спортни уреди и зелени площи, които оферират всичко належащо за комфортен и пълностоен живот. С богатата си инфраструктура, " Азимут " се трансформира в същински град в града: идеалната среда за вашето семейство.
 Животът е по-хубав в " Азимут "
Независимо дали сте деен състезател, или просто мечтаете да се отпуснете измежду зеленина, под трелите на пойни птици, в " Азимут " ще намерите своето място. Кварталът може да се похвали с богато многообразие от спортни уреди, измежду които открит фитнес, футболно игрище, тенис кортове и голям брой зелени площи, насърчаващи здравословния метод на живот. След динамичния работен ден можете да се насладите на чаша ароматно кафе или вкусно ядене в някое от уютните заведения, предлагащи разнообразно меню.
 Хармония и сигурност за цялото семейство
е основан с мисъл за комфорта на цялото семейство - без значение какъв брой огромно или разнообразно е то. Комплексът разполага със личен здравен център и аптека, които улесняват грижата за здравето на жителите и внасят в допълнение успокоение в всекидневието. Целодневният детски център, площадките за игра и безвредните вътрешни пространства трансформират квартала в идеалното място за фамилии с деца. А модерната ветеринарна клиника и особено обособените кучешки площадки вършат грижата за четирикраките членове на фамилията доста по-лесна. В квартал “Азимут ” всяка дребна ежедневна задача е по-удобна и приятна!
 Инвестиция в бъдещето
Закупуването на парцел в квартал " Азимут " е не просто отлична договорка: това е инвестиция в по-добро бъдеще. С непрекъснато разрастващата се инфраструктура и интерес към квартала, който ще продължава нараства, цената на парцелите в " Азимут " крие сериозен капацитет за развиване в бъдеще. Избирайки дом тук, вие освен си осигурявате високо качество на живот, само че и вършиме рационален избор за вашите финанси в дълготраен проект.

е олицетворение на модерния градски живот, съчетаващ в себе си улеснение, сигурност и безчет благоприятни условия за деен метод на живот. С разнообразните си улеснения, зелени пространства и модерна архитектура, новият комплекс се отличава като привлекателно място за живот. Независимо дали търсите нов дом за вашето семейство или атрактивна капиталова опция, ново жилище тук е съвършеният избор. Заповядайте в " Азимут " - кварталът, който ще надмине всичките ви упования, съвършеният градски оазис !

За повече информация и запитвания посетете:

Уебсайт:

E-mail:

Телефон: +359 87 673 1633

Адрес: кв.Азимут, околност Мадика (зад ВХТИ гр.Бургас)
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР