Новоназначеният изпълнителен директор на Renault Лука де Мео има осемгодишен

...
Новоназначеният изпълнителен директор на Renault Лука де Мео има осемгодишен
Коментари Харесай

Автомобилите Renault стават по-премиум и по-скъпи

Новоназначеният изпълнителен шеф на Renault Лука де Мео има осемгодишен проект за рационализация на Renault, който би трябвало да стартира през 2021 година, защото производителят на коли се бори да се оправи със спада в търсенето заради пандемията от ковид. Очаква се Renault да навлезе на пазара на премиум коли.

В същото време де Мео към този момент разгласи, че може да се наложи компанията му да понижи разноските с повече от 2 милиарда евро. " Следващите две години ще бъдат сложни. Имаме обаче осемгодишен проект, който ще бъде разгласен през януари и можем да променим всичко ", съобщи Лука де Мео пред вестник " Ел Паис ", само че към момента не навлиза в детайлности за проекта.

Въз основа на изказванията на де Мео през последните месеци, както и многочислените отчети от компанията, можем да си представим някои аспекти на този проект. Първо, де Мео желае да ускори имиджа на марката на Renault. Това значи да се отдалечи от дребните и евтини леки коли, като те ще продължат да се вършат, само че под марката Dacia.

Това също значи, че Renault се стреми към доходност, а не към продажби. Alpine ще взе участие публично във Формула 1 от 2021 година и ще пусне няколко електрически спортни автомобила в дълготраен проект. Известно е също по този начин, че някои версии на моделите ще се създават под марката Alpine и ще са очебийно спортно ориентирани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР