Стивън Уеб от Gogglebox беше похвален от феновете, след като

...
Стивън Уеб от Gogglebox беше похвален от феновете, след като
Коментари Харесай

Стивън Уеб от Channel 4 Gogglebox похвален от феновете за съвместното родителство след развода

Стивън Уеб от Gogglebox беше окуражителен от почитателите, откакто разкри, че е родител на кучетата си дружно с някогашния си брачен партньор Даниел Лустиг.

Бившата двойка беше доста известна измежду почитателите на Gogglebox, само че шокира всички, когато разгласи по-рано тази година, че са се разделили след шест години брак. След оповестяването на новината, феновете на предаването на Канал 4 побързаха да споделят поддръжката си за дуото.

По това време Стивън сподели, че той и Даниел са се раздалечили. Но макар че се разделиха, някогашната двойка към момента живее дружно, до момента в който Стивън снима шоуто. Те освен живеят дружно, те не престават да са родители на кучетата си. По-рано тази седмица Стивън отиде в своя Instagram, с цел да показа фотография на Даниел, който се разхожда с кучетата, до момента в който пазарят в магазин за облекла.

Те също позираха за няколко селфита, до момента в който демонстрираха какъв брой положителни са нещата сред тях като другари. Той озаглави обявата: „ Съвместно родителство и извършване на покупки с пуделите [сърц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР