Избирателите казаха на партиите: Трябва да има правителство. Стига вече

...
Избирателите казаха на партиите: Трябва да има правителство. Стига вече
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Правителство трябва и ще има

Избирателите споделиха на партиите: Трябва да има държавно управление. Стига към този момент с игрички кой кого ненавижда, кой на кого ще пречи. България има потребност от това политиците да носят отговорност. Това сподели екс президентът Росен Плевнелиев. 
Прочетете още
Според него тези, които не са дали своят вот за остарелия си избор е, тъй като партиите нямаха проект за България, спор, ясни цели, по които да се приказва. " Това отврати милион умерени гласоподаватели. Феновете отидоха и гласоподаваха. Умерените не видяха мотивация. Това ще се промени, когато излезе едно държавно управление, което каже: Ние сме подготвени да носим отговорност и ще създадем идващите години това, това, това и това ", сподели Плевнелиев за БТВ. 

Появата на новата партия " Величие ", той разяснява: " Когато политическите елити се провалят в това да имат дълготраен проект, основан на полезности и ясни стратегически цели, се раждат в тъмнината на хаоса такива неща, които са отклоняване от демократичното развиване на една страна. Това са хора, които не припознават демокрацията, а по-скоро някакви теории на конспирацията ". 

" Правителство ще има, би трябвало да има и ще има. Съжалявам за фиксацията на ПП-ДБ непременно да са в съпротива. Трябва баланс, а не фиксация ", сподели още Росен Плевнелиев. Имало два разновидността на развиване - гръцки с безпорядък и хърватски (политическият хайлайф там умее да дава решения и се върви напред).

Имало два за държавно управление. Едното е програмно държавно управление с ясна стратегия. Вторият вид е държавно управление на малцинството. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР