Народният представител Живко Мартинов напуска парламента по собствено желание. Това

...
Народният представител Живко Мартинов напуска парламента по собствено желание. Това
Коментари Харесай

Факт! Депутатът със суджука напуска парламента

Народният представител Живко Мартинов напуща Народното събрание по лично предпочитание. Това разкри пред публицисти в Добрич заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Първи Факти.бг разкри, че Суджукгейт ще извади Живко Мартинов и от Народното събрание.

Лидерът на ГЕРБ желае да даде явен сигнал, че се води битка с корупцията

Благодаря му за тази постъпка, тъй като по този метод се пресичат опитите да бъде хвърлено леке както върху ГЕРБ, по този начин и върху името на премиера, сподели още Цветанов, който е и ръководител на ПГ на партията.

Още в сряда в Народно събрание ще бъде гласувано освобождението на Живко Мартинов.

В продължение на няколко години този народен представител от ГЕРБ е упражнявал напън, с цел да получи избрани облаги, употребявайки името на премиера. Прокуратурата разкри, че Мартинов е изискал от търговец да му бъде предаден по 1 звук суджук, на обща стойност 45 000 лв., като аргументът на депутата бил, че стоката била предопределена персонално за Бойко Борисов. Днес прокуратурата разгласи и че Живко Мартинов е упражнявал напън върху очевидци против него по абсурда, гръмнал в последните дни Суджукгейт.

По този мотив Цветанов сподели, представен в известие от партията:

"Силата на ГЕРБ е в нейната неприкритост и бистрота. Ние в никакъв случай не сме допускали държание, което влиза в прорез със закона и морала. ГЕРБ в никакъв случай не е толерирал държание, което да хвърля леке върху партията, както се пробват някои хора ".

Цветанов персонално заяви решението за Мартинов пред представители на регионалното и общинските управления на партията в Добрич и им напомни, че точно тук е бил най-слабият резултат на партията на локалните, а по-късно и на президентските избори.

Нашето предпочитание е в идващите месеци да се работи за възраждането на организацията, за нейното укрепване и стабилизиране, да се върне доверието на хората, с цел да стартираме да се готвим за идните локални избори”, акцентира заместник-председателят на ГЕРБ, представен в известие на партията. Той показа новото, краткотрайно управление на структурите на ГЕРБ в област Добрич.

Ново постоянно управление ще бъде определено през есента.

Областен началник става вицеадмирал Пламен Манушев, народен представител от ГЕРБ от добрички многомандатен регион. За общински началник е избран Красимир Николов, който сега е заместник-областен началник.

За да има последователност, резервираме общинските ръководители на общините в региона, сподели Цветанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР