Фотографска изложба 20 години България в НАТО“, посветена на годишнината

...
Фотографска изложба 20 години България в НАТО“, посветена на годишнината
Коментари Харесай

20 години от присъединяването на България към НАТО: Атанас Запрянов ще открие фотографска изложба

Фотографска галерия „ 20 години България в НАТО “ , отдадена на годишнината от присъединението на страната ни към Организацията на Северноатлантическия контракт, ще бъде открита от министъра на защитата Атанас Запрянов в 18:30 часа през днешния ден на моста до Националния замък на културата / “Моста на влюбените “/. На събитието ще участват началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, висши офицери от Българската войска, представители на държавната и локалната власт.

Изложбата е отдадена на 20-ата годишнина от присъединението на България към НАТО и включва фотографии, снимани от военнослужещи и цивилни чиновници на Министерството на защитата, структури, подчинени на министъра на защитата и типовете въоръжени сили. Включените фрагменти илюстрират присъединяване на страната ни в задачи, интервенции и учения на Алианса и българския принос в груповата защита през последните две десетилетия.

Събитието е част от Националната стратегия с начинания за отбелязване на 20-ата годишнина от участието на Република България в НАТО и 75-ата годишнина от основаването на Организацията на Северноатлантическия контракт. Жителите и гостите на столицата ще имат опция да видят експозицията до 4 юни 2024 години.

Икономистите на Българска академия на науките сигнализираха: България е водач по енергийна беднотия в Европейски Съюз

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР