Билети за церемонията за откриването на Олимпийските игри в Париж

...
Билети за церемонията за откриването на Олимпийските игри в Париж
Коментари Харесай

Срив помрачи откриването на Олимпийските игри

Билети за церемонията за откриването на Олимпийските игри в Париж са били анулирани поради компютърен срив, осведоми Българска телеграфна агенция. Засега не са известни точните мащаби на казуса, който е в развой на разрешаване, съобщи Франс прес, като се базира на известие на службата „ Париж 2024 “, която е особено основана за разрешаването въпроси от практическо естество, свързани със феновете на игрите.

По-рано през днешния ден в обществените мрежи се появиха информации за хора, които са разполагали с билети за церемонията и които са се сблъскали с проблеми, когато са стигнали на крайбрежията на Сена. Така да вземем за пример учител споделя, че когато завел трима възпитаници да гледат церемонията, се оказало, че билетите им са били анулирани без причина. Някои от оплакалите се фенове са пристигнали от Южна Франция. Други са пристигнали от Страсбург.

Така бил установен компютърният срив, който в този момент бил в развой на разрешаване, написа БНР.

С билети за церемонията разполагат хората, на които преди този момент е била пратена покана. По горните кейове на Сена са били поканени близо 220 000 фенове.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР