Следобед над Западна България и в планинските райони ще има

...
Следобед над Западна България и в планинските райони ще има
Коментари Харесай

Кога ще има слънце: На места дъжд с гръмотевици във вторник

Следобед над Западна България и в планинските региони ще има краткотрайни дъждове с гръмотевици. Максималните температури остават без основна смяна - сред 22 и 28 градуса. В София - към 23, 26 градуса в Пловдив и 21 във Варна. Вятърът е най-вече слаб, а в Източна България - до сдържан.

Според прогнозата за галактическото време до края на тази седмица се чакат единствено разстройства в земното магнитно поле. Засега вероятността те да се покачат до геомагнитна стихия е дребна.

А най-вече слънчево ще е времето по нашето Черноморие. Там вятърът е слаб до сдържан. Максимални температури - сред 18 и 21 градуса.

 Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Технически проблеми на матурите по избираем предмет 2 мин. Технически проблеми на матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие  Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Технически проблеми на матурите по избираем предмет 2 мин. Технически проблеми на матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие

Следобед над планините ще има краткотрайни дъждове с гръмотевици. Вятърът е най-вече слаб, а по най-високите елементи на Рила и Пирин - сдържан до мощен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 18 градуса, на 2000 метра - към 11.

Утре и в четвъртък на доста места в страната се чакат краткотрайни дъждове и гръмотевични стихии. Има условия за обилни превалявания. Предстои и едва намаляване на температурите.

Максималните температури - сред 22 и 27 градуса

Към петък - слънчеви часове до обед и над Източна България. В Западна - следобедни краткотрайни превалявания с гръмотевици.

До края на седмицата оптималните температури ще са сред 20 и 25 градуса

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР