Софийският апелативен съд гледа мярката за неотклонение на Красимира Трифонова,

...
Софийският апелативен съд гледа мярката за неотклонение на Красимира Трифонова,
Коментари Харесай

Апелативният съд гледа мярката за неотклонение на тъщата, обвинена за убийството на Пейо Пеев

Софийският апелативен съд гледа мярката за неотклонение на Красимира Трифонова, упрекната, че в съучастничество с щерка си Габриела е умъртвила шурей си Пейо Пеев при започване на годината.

Автомобилът с тялото на мъжа беше открит в региона на парк „ Витоша “, по пътя за хижа „ Алеко “.

Миналата седмица софийският градски съд отхвърли да наложи по-лека мярка за неотклонение на Красимира Трифонова и я остави в ареста. Жената сподели, че е почтена и с влошено здравословно положение.

 Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Технически проблеми на матурите по избираем предмет 2 мин. Технически проблеми на матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие  Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Технически проблеми на матурите по избираем предмет 2 мин. Технически проблеми на матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие

Прокурорът по делото оспори, тъй като имат задоволително доказателства за виновността на Трифонова, в това число и видеоматериали.

Автомобилът с тялото на мъжа беше открит в региона на парк „ Витоша “ по пътя за хижа „ Алеко “

И Красимира Трифонова, и щерка ѝ Габриела отхвърлят да се явят на интервютата, свързани с новите експертизи и привършване на следствието.

Убийството на Пейо Пеев беше осъществено при започване на тази година в София. За него са упрекнати брачната половинка му 33-годишната Габриела Славова и  54-годишната ѝ майка  Красимира Трифонова.

юРазследването сподели, че мъжът е погубен на 18 януари в автомобил в кв. „ Изгрев “. Тялото беше намерено по-късно в опожарената кола в гориста околност в подножието на Витоша. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР