Английското подразделение на Ford обяви, че в момента английските полицейски власти провеждат

...
Английското подразделение на Ford обяви,
че в момента английските полицейски
власти провеждат
Коментари Харесай

Ford Ranger Raptor и Focus ST кандидати за английската полиция

Английското поделение на Ford разгласи, че сега британските полицейски власти организират тествания на два от най-новите артикули на автомобилната марка за оценка на въвеждането им в употреба.

Първият от колите на Ford, на който английските служители на реда вършат оценка от известно време е спортната версия ST на новото потомство Focus. Основен акцент при автомобила е неговото задвижване- 2.3-литров EcoBoost бензинов турбоагрегат, който е в положение да генерира максимална мощ от 280 конски сили и максимален въртящ миг от 420 Нм, и да ускори колата от 0 до 100 км/ч за по-малко от 6 секунди.

Втория автомобил на Ford е новият Ranger Raptor, който общоприетоо идва оборудван със специално окачване и режим на поведение за придвижване отвън пътя. Дело на спортното подразделение на Ford- Ford Performance, колата е в състояние да се оправи и с най-тежките офроуд трасета. Със специално проектирано окачване, високопроходимият автомобил е оборудван с 10-степенна автоматична предавателна кутия и двулитров EcoBlue битурбоагрегат, който генерира оптималната мощ от 213 конски сили и оптимален въртящ миг от 500 Нм.

Ranger Raptor е оборудван също по този начин със система Terrain Management System с шест режима на работа- Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mud/Sand, Rock mode и Baja.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР