Първият Caddy от моделната година 2025 трябва да бъде в

...
Първият Caddy от моделната година 2025 трябва да бъде в
Коментари Харесай

VW Caddy “Edition” 2025 тръгва на конвейера

Първият Caddy от моделната година 2025 би трябвало да бъде в немските магазини от края на май 2024 година Преди всичко е новият акцент в дизайна на серията Caddy: Caddy „ Edition “. Предлага се в естествена и дълга версия (Макси), както и като товарен, т.е. като ван за градски доставки за занаятчии и търговци, търговци или служби за доставка - и несъмнено като ван във версията за коли.

Дизайн: Боядисан в черно покрив с висок контрастност, допълнен от многочислени черни дизайнерски съставни елементи и впечатляващи дизайнерски надписи ясно демонстрират: това е Caddy в най-атрактивната му форма - като Caddy " Edition ". Луксозната версия на Caddy се предлага като алтернатива като автомобил с вграден панорамен стъклен покрив.

Подразделението за търговски транспортни средства на Volkswagen (VWN) вижда Caddy „ Edition “ като акцент в дизайна: „ За мен той съставлява отлична симбиоза от изчистен, насочен към дизайна акцент и спортна хармония “ - споделя Алберт Кирцингер, основен дизайнер във VWN - „ По-специално, боядисаният в черно покрив и многочислените му черни дизайнерски детайли образно усъвършенстват както товарния, по този начин и фамилния ван в естествената и дългата версия и доста обогатяват моделната гама. “

Вариантите Caddy, Caddy Cargo и Caddy " Edition " от моделната година 2025 от VWN също ще бъдат надградени, с цел да включват многочислени асистиращи системи. Всички разновидности на модела към този момент имат дигитален инструментален клъстър като стандарт, а разновидностите за фамилни коли имат нов, по-голям инфоразвлекателен система с десетинчов екран. Гласовият помощник IDA ще бъде включен като алтернатива в бъдеще - по отношение на VW " Connect Plus " той ще има и GPT функционалност за чат.

Цените на Caddy " Edition " в Германия стартират от 28 680 евро нето (31 261 евро бруто) за Cargo с обикновено междуосие и от 30 920 евро нето (36 795 евро бруто) за разновидностите на лек автомобил). Дългите " Макси " версии на Caddy Cargo " Edition " костват от 30 695 евро нето (36 527 евро бруто), дългите разновидности за леки автомобили) на Caddy " Edition " стартират от 33 395 евро нето (39 740 евро бруто).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР