Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо изригна след слуховете за свой

...
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо изригна след слуховете за свой
Коментари Харесай

Роналдо се обиди на спекулациите, свързащи го с Реал Мадрид

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо изригна след слуховете за собствен трансфер в околните дни. Според някои португалецът е бил покрай завръщане в Реал (Мадрид), а съгласно други се е предложил на ПСЖ и Манчестър Сити.

Ето какво написа Кристиано Роналдо в обществените мрежи:

Всеки, който ме познава, е наясно какъв брой съм концентриран върху работата си. По-малко приказки и повече дейности, това е моето водещо мото от началото на кариерата ми. Предвид всичко казано и написано неотдавна, би трябвало да изложа позицията си.

Повече от неуважително към мен като мъж и като футболист е несериозният метод, по който бъдещето ми се отразява в медиите. Неуважително е към всички клубове, които са забъркани в тези клюки, както и към техните футболисти и личен състав.

Моята история в Реал Мадрид е написана. Записано е. С думи и цифри, в титли и заглавия, в записи и заглавия. Тя се намира в музея на стадион „ Бернабеу “ и също е в съзнанието на всеки почитател на клуба. Освен всичко, което реализирах, си припомням, че през тези девет години имах дълбока обвързаност и почитание към почитателите на Реал Мадрид, обвързаност и почитание, които резервирам и до през днешния ден и които постоянно ще оценявам. Знам, че същинските почитатели на Реал Мадрид ще продължат да ме имат в сърцата си и аз ще ги имам в моето.

Освен този финален епизод в Испания, има чести вести и истории, които ме свързват с редица клубове в доста разнообразни шампионати, като никой в никакъв случай не се тормози да се пробва да разбере истината.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР