Първият високоскоростен спален влак от Хонконг до Пекин тръгна от

...
Първият високоскоростен спален влак от Хонконг до Пекин тръгна от
Коментари Харесай

Високоскоростен спален влак ще свързва Хонконг и Пекин

Първият високоскоростен спален трен от Хонконг до Пекин потегли от станция „ Уест Коулун “ в Хонконг в през вчерашния ден вечерта.

 Новата услуга ще пътува от Хонконг до Западната железопътна гара в Пекин всеки петък до понеделник. Времето за пътешестване сред Пекин и Хонконг ще бъде понижено от 24 часа на към 12 часа.Пътниците на първата спална влакова комбинация към този момент показаха усещанията си от ситуацията на влака. Спалните вагони са оборудвани с съвременни улеснения и плануват даже специфични места за по-възрастни пасажери.

Лам Сай-хун, секретар по превоза и логистиката на държавното управление на Специалния административен регион Хонконг, също участва на церемонията.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед24102Доц. Григор Сарийски за рецесията в Европа: " Хем сме на прага, хем сме в рецесията! " Алтернативен Поглед31271Доц. Григор Сарийски за края на епохата на петродолара, наложена от Съединени американски щати и Саудитска АрабияАлтернативен Поглед22826Проф. Андрей Пантев: Не сме пред международна война, само че заплаха има! Не имам вяра толкоз луди хора да има!?Алтернативен Поглед15522Стефан Георгиев: Младите социалисти от Пловдив на " война " с Урсула и с Корнелия! Искат оставки!Алтернативен Поглед19807Доц. Александър Сивилов: Русия може да реализира задачите си! Не считам, че тя желае да превземе Европа!Алтернативен Поглед208100Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед106085Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!?Алтернативен Поглед95170Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен фактор  Татна Дончева, безобразния метод, по който наподобява, Европейския съюз, Борисов, Пеевски, посолствоТО  Татна Дончева, безобразния метод, по който наподобява, Европейския съюз, Борисов, Пеевски, посолствоТО Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР