Първият високоскоростен спален влак от Хонконг до Пекин тръгна от

...
Първият високоскоростен спален влак от Хонконг до Пекин тръгна от
Коментари Харесай

Високоскоростен спален влак ще свързва Хонконг и Пекин

Първият високоскоростен спален трен от Хонконг до Пекин потегли от станция „ Уест Коулун “ в Хонконг в през вчерашния ден вечерта.

 Новата услуга ще пътува от Хонконг до Западната железопътна гара в Пекин всеки петък до понеделник. Времето за пътешестване сред Пекин и Хонконг ще бъде понижено от 24 часа на към 12 часа.



Пътниците на първата спална влакова комбинация към този момент показаха усещанията си от ситуацията на влака. Спалните вагони са оборудвани с съвременни улеснения и плануват даже специфични места за по-възрастни пасажери.

Лам Сай-хун, секретар по превоза и логистиката на държавното управление на Специалния административен регион Хонконг, също участва на церемонията.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед24102Доц. Григор Сарийски за рецесията в Европа: " Хем сме на прага, хем сме в рецесията! " Алтернативен Поглед31271Доц. Григор Сарийски за края на епохата на петродолара, наложена от Съединени американски щати и Саудитска АрабияАлтернативен Поглед22826Проф. Андрей Пантев: Не сме пред международна война, само че заплаха има! Не имам вяра толкоз луди хора да има!?Алтернативен Поглед15522Стефан Георгиев: Младите социалисти от Пловдив на " война " с Урсула и с Корнелия! Искат оставки!Алтернативен Поглед19807Доц. Александър Сивилов: Русия може да реализира задачите си! Не считам, че тя желае да превземе Европа!Алтернативен Поглед208100Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед106085Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!?Алтернативен Поглед95170Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен фактор  Татна Дончева, безобразния метод, по който наподобява, Европейския съюз, Борисов, Пеевски, посолствоТО  Татна Дончева, безобразния метод, по който наподобява, Европейския съюз, Борисов, Пеевски, посолствоТО Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР