ВАШИНГТОН (AP) — Главният преговарящ за заложниците на правителството на

...
ВАШИНГТОН (AP) — Главният преговарящ за заложниците на правителството на
Коментари Харесай

Главният преговарящ за заложници на правителството на САЩ защитава размяната на затворници с чуждестранни противници

ВАШИНГТОН (AP) — Главният договарящ за заложниците на държавното управление на Съединени американски щати отбрани размяната на пандизчии, която освобождава американци, непозволено арестувани от непознати страни, в подмяна на освобождението на наказани нарушители, отричайки Четвъртък, че сходни покупко-продажби подтикват спомагателни арести на жители на Съединени американски щати.

„ Математиката просто не се сумира – в действителност върви надолу, върви в другата посока “, Роджър Карстенс, специфичен президентски делегат по въпросите на заложниците, сподели за популацията от непозволено арестувани американци.

Този лист стана по-кратък, макар че администрацията на Байдън потвърди предпочитание да подписва покупко-продажби с съперници, нещо, което съгласно него допуска, че размените на пандизчии не предизвикват нациите да арестуват повече американци под подправени искания.

„ Моите цифри “, добави той, в действителност понижават. “

Сделките са „ постоянно сложни решения “, като държавното управление на Съединени американски щати постоянно прекарва години в опити да дефинира какво желае другата стр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР