След откриването на ЕВРО 2024 и първия мач Германия -

...
След откриването на ЕВРО 2024 и първия мач Германия -
Коментари Харесай

Берлин: Кървав екшън с футболни фенове разтърси Евро 2024.

След откриването на ЕВРО 2024 и първия мач Германия - Шотландия един почитател е бил погубен на стадион с прободна рана в горната част на тялото.

 

В първия мач Маншафтът победи с 5:1 в Мюнхен, само че по-късно във Франкфурт на терена на VfB Unterliederbach се стигнало до всеобщо сборичкване, което е лишило живота на млад мъж.

 

По време на ексцесиите към 23 часа локално време той е бил намушкан в гърдите и умрял. Полицията пристигнала бързо, само че не съумяла да го избави. Не се знаят аргументите за сбиването. Феновете евентуално са гледали мача на Германия на огромен екран на този стадион.

Сайтът " Франкфуртер Рундшау " разгласи, че нападателят се е предал на идващия ден. Той е немец.

 

Следобед през днешния ден прокуратурата във Франкфурт и полицията разгласиха взаимно прессъобщение.

 

Загиналият е 31-годишен от Франкфурт. Заподозреният от Фридберг е задържан и ще бъде упрекнат в непредумишлено ликвидиране. Медията твърди, че двамата мъже са влезнали в спор в Унтерлидербах в петък вечерта и единият е намушкан смъртоносно. Отдел убийства проверява случая.

Както оповестява пък порталът 5Vision.News, очевидци са декларирали, че зародил нечовечен спор на територията на стадиона на локалния клуб VfB Unterliederbach. Няколко души са били ранени. Днес към момента не беше явен точният им брой.

 

Предисторията на случая все още е изцяло неразбираема. Районът към Hans-Böckler-Straße към стадиона е бил отцепен за няколко часа. Разследването на прокуратурата във Франкфурт продължава.

 

След екшъна в квартал Моабит са стоварени стотици тежковъоръжени служители на реда и елементи на специфичните сили. 

 

Вчера стана ясно, че различен мъж с нож е ранил няколко индивида по време на частно празненство за мача на Германия в град Волмирщет. Нападателят е бил прострелян от пристигналите служители на реда, а по-късно е умрял от раните си в болничното заведение. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР