ОВЕНСтремежът ви към признание ще доведе до прекалено усърдие на

...
ОВЕНСтремежът ви към признание ще доведе до прекалено усърдие на
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Нови делови запознанства за Водолеите, Рибите да се задълбочат в задълженията си

ОВЕН

Стремежът ви към самопризнание ще докара до прекомерно старание на работното място, което ще се отрази зле на персоналните ви връзки. В края на деня не е изключен спор с вашите сътрудници. Начинанията са сполучливи, в случай че авансово са добре премислени. Очаквайте финансови приходи. Не изневерявайте, с цел да си спестите проблеми в персоналния живот. Ще срещнете компликации в общуването подбудени от вашата невярност, която мъчно ще ви простят. Не се надявайте на помиряване в леглото.

ТЕЛЕЦ

Денят е удобен за пътувания и запознанства, само че не безразборни или поради нечие гледище. Следобед ви изненадват с непредвидени радостни вести за постигнатия триумф от вас и вашите сътрудници и за финансови приходи. Обмислете новите способи за материалната си стабилизация. Сериозни са и проблемите ви в връзките с обичаните ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и сантиментални увлечения. Не правете прибързани опити за доближаване и не се отдавайте на полови преживявания.

БЛИЗНАЦИ

Въведете ред в документите си, изключително в случай че имате ваша компания. В този ден се справяте бързо и сполучливо с най-неотложните си задания. Вашите сътрудници ви поддържат на драго сърце. Ако през днешния ден споделите с тях новите си хрумвания, увеличаващи опциите за материални триумфи, ще застанат на ваша страна. Избягвайте нови запознанства и проявете въздържаност. Няма да устоите на сексулното привличане на новите си познати. Ако не сте съществено обвързани, можете да си позволите полови удоволствия.

РАК

Денят ви разрешава да се справите с покупките за вашия офис при минимални разноски. Не взимайте прибързани решения за промени, с цел да не се неуспехите ненадейно и мъчително и да се постанова да стартирате изначало. При опция проведете диалозите си свързани с бъдещи финансови вложения. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна конюнктура и се усамотете с обичаните си хора. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение са интимна среща.

ЛЪВ

Не се захващайте с рисковани занимания. Отдайте се на другарство с приятни хора и със фамилията си. Следобед очаквайте вест. Подчинете се на Съдбата си и не натоварвайте душeвността си с грижи и непознати проблеми. Всички нови оферти, които са видимо печеливши, ще ви провалят, в случай че ги приемете. Не забравяйте, че вечерта сте дали обещание да бъдете с брачната или интимната си половинка. След като се приберете, не бързайте да потъвате в бездънен сън, а се отдайте на полови мигове.

ДЕВА

Денят е удобен за вас най-вече във финансово отношение. Не е изключено да научите за непредвидена имотна облага. Във вашите персонални връзки са вероятни проблеми. Не се тормозете да се обърнете към сътрудниците си, в случай че сте на работа и ви е нужна тяхната помощ. Ще ви оказват помощ да се справите бързо със дилемите си. Не закъснявайте, в случай че желаете да се отдадете на възприятията си и на интимните мигове с обичаните си хора. Пригответе приятна изненада, сантиментална конюнктура.

ВЕЗНИ

Подновете другарството си с хората, с които връзките ви бяха обтегнати, поради недоразумения, подбудени от вашата незрялост. Ще се справите с неприятностите, само че не и без помощта на вашите близки. Не се инатете на работното място и не спорете с сътрудниците си без причина поради неприятното ви въодушевление. Не пътувайте. Избегнете разправиите в фамилията. Пазете се от нови контакти и изневери, тъй като ще ви разкрият незабавно. Несемейните да чакат предложение за брак и полови преживявания.

СКОРПИОН

Очакват ви проблеми в персоналния живот, които е добре да разрешите в този ден. Работете върху себе си и променете отношението си към вашите близки. Творческото отношение към дилемите на работното място ще ви подари триумф. Положителните промени ще ви заредят с положително въодушевление и ще разчупят рутината на вашето всекидневието ви. Принадлежите със сърцето си на обичаните си доста повече от упованията ви. Разправия ви е тормозила и уплашила. Тази вечер се откажете от половите удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта обърнете внимание на фамилията си, което има потребност от вашата поддръжка. Проблемите на работното ви място не са съществени. В положение сте да ги избегнете и да изясните бързо недоразуменията. Бъдете дейни, в случай че се постанова да предприемате промени свързани с финансовата ви непоклатимост. В персоналният ви живот съществуват съществени несъгласия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимната си половинка. Нямате късмет да оправите връзките си.

КОЗИРОГ

Бъдете доброжелателни и простете на хората, които са ви засегнали. Следобед очаквайте вест, която ще ви изненада прелестно, тъй като е обвързвана с ваш триумф. Отново сте надскочили вашите сътрудници. Активността на работното ви място е гаранция, че ще реализирате поставените цели, въпреки и с повече от предстоящите старания. Проблемите в фамилията ще ви попречат и на работното място, в случай че не ги изясните още сутринта Интимната ви половинка се съмнява в възприятията ви. Не вярвайте на интригите.

ВОДОЛЕЙ

Денят е удобен за нови настоятелен запознанства, само че ги преценявайте преди да сте споделили проектите си. Те, в случай че ги приемете, ще ви оказват помощ да застанете на ново интелектуално и професионално ниво. Разчитайте на себе си, с цел да се справите със отговорностите си. В материално отношение жънете триумфи, в случай че сте заети с комерсиална активност. Звездите ви защищават от непредвидени проблеми в персоналния живот. Отдалечили сте се от обичаните си хора и сте събудили подозренията им.

РИБИ

Вместо да си създавате спомагателни проблеми на вашето работно място, се задълбочете в отговорностите си. Само в случай че е наложително се заемете с оформянето на значими финансови документи, свързани с идни вложения. Предпазвайте се от неточности, подбудени от вашата доверчивост и наивност. Избягвайте новите запознанства, даже и да се надявате на сантиментална среща, срещнали най-сетне подобаващия сътрудник. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати сътрудници, тъй като рискувате.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР