Снимките на новия сезон на едно от най-обичаните и позитивни

...
Снимките на новия сезон на едно от най-обичаните и позитивни
Коментари Харесай

Той е голям талант, ще го гледаме по-често на малкия екран

Снимките на новия сезон на едно от най-обичаните и положителни излъчвания в ефира на bTV започнаха преди броени дни, а почитателите на шоуто ще се забавляват с единадесетото му издание през есента.

Едни от най-големите музикални звезди на България – DARA, Мария Илиева, ГРАФА и Иван Лечев, към този момент са заели местата си в треньорските кресла и са в очакване да чуят най-хубавия и запаметяващ се " глас на България “ за 2024-та. С нелеката задача да водят, поддържат и балансират ловко сред всички на сцената, пред и зад нея, ще се " нагърбят “ обаятелните, енергични и занимателни нови водещи на шоуто – Владимир Зомбори и Боряна Братоева.

Ladyzone.bg събра 10 любопитни обстоятелството за артиста.

1. Владимир Зомбори е роден на 3 юли 1988 година в Пловдив.

2. Учи в НАТФИЗ " Кръстю Сарафов “ дружно с Дария Симеонова, Христо Пъдев, Ивайло Ненов, Лили Гелева, Иво Аръков и други.

3. От лятото на 2011 година е в трупата на Малък градски спектакъл " Зад канала “. В началото на кариерата си работи и като барман, с цел да може да се устоя.

4. През ноември 2018 година става първият притежател на премията " Андрей Баташов “.

5. Снимал се е във филмите и сериалите " Столичани допълнително “ (2011), " Миграцията на паламуда “ (2012), " Под прикритие “ (2016), " Пеещите обувки “ (2016), " Воевода “ (2016), " Дъвка за балончета “ (2017), " В сърцето на машината “ (2022), " Мен не ме мислете “ (2022) и други

6. Негова половинка в живота е актрисата Весела Бабинова. Тя роди щерка им Йоана освен в една болница, само че и в един ден – 27 септември 2020 година, със своята другарка и колежка Луиза Григорова.

7. " Нощите ни се сливат, защото тя се буди на три часа, както множеството деца. Общо взето дали е ден, или нощ – няма значение... Като всяко бебе. Животът се трансформира всеки час. Изпитание е. В началото ми беше огромен стрес “, показа Владимир Зомбори пред bTV през октомври 2020 година

8. Весела Бабинова и Владимир Зомбори кръстиха дъщеричката си през септември 2021 година

" Йоана към този момент е една дребна християнка. Щастлива съм, че на този ден бяхме с нашето семейство. За следващ път съзнавам, че не е нужно да делиш една кръв с околните на сърцето си, с цел да ги наречеш точно “семейство " – призна тогава Весела.

9. " Щастлив съм, че музиката продължава да звучи със страшна мощ по пътя ми и да ме среща с доста забавни хора, музиканти и артисти! Да съм водещ на " Гласът на България “ е занимателна, само че и виновна задача и се усещам безусловно на мястото си тук! “, разяснява Владо Зомбори, когато бе обявена новината, че става водещ на музикалния формат.

10. " С Боряна бързо влязохме в релси, ние се познаваме от дълго време. Работили сме дружно, другари сме в живота. Не ни беше доста мъчно “, призна Владо в " Тази заран “ по bTV на 14 юни – първото му изявление в новата роля.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР