ЦИК за пореден път не изпълнява срока за набиране на

...
ЦИК за пореден път не изпълнява срока за набиране на
Коментари Харесай

ЦИК продължава да се мотае с купуването на машини за гласуване

ЦИК за следващ път не извършва периода за набиране на предложения за доставка на машини за гласоподаване, който бе до края на месец 11-ти. Срок, който Централната изборна комисия сама си сложи и който е продължен до 7 декември. Това излиза наяве от известие на ЦИК, което е препубликувано от адв. Петър Славов във Facebook.
 ЦИК продължава да се мотае с пазаруването на машини за гласоподаване
''Като се има поради, че още от 2017 година (и макар законовите периоди и неоправдателните ни правосъдни решения) на комисията все нещо и " попречва " да извърши и да обезпечи машинните терминали. Човек се замисля, дали не го вършат съзнателно... Дали в оставащите малко повече от 3м. до постоянните избори, ЦИК най-сетне ще си изпълнят законовите отговорности за машинното гласоподаване и ще има почтено отчитане на вота и преференциите на българските жители?!'', чуди се юристът.

''За отдалечено гласоподаване за идните парламентарни избори (по поща и електронно) в Централната изборна комисия към този момент даже не се приказва. Освен, може би, във вр. с последното правосъдно дело, което водим против тях с Мартин Димитров и Методи Андреев и чието правосъдно съвещание следва напълно скоро!'', добавя адв. Славов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР