Нуждаем се от присъствие на НАТО в Черноморския регион. С

...
Нуждаем се от присъствие на НАТО в Черноморския регион. С
Коментари Харесай

Главчев: Украйна се превърна в защитник на Европа, ще я подкрепяме толкова дълго, колкото е необходимо

Нуждаем се от наличие на НАТО в Черноморския район. С войната в Украйна Русия се стреми да откри владичество в Черно море и да разшири въздействието си на Западните Балкани, а в последно време и в региона на Южен Кавказ.  Украйна следва да заеме централно място на срещата на върха във Вашингтон. Подобряването на оперативната съгласуемост на украинските сили ще бъде мост за бъдещето участие на страната в НАТО. Това разгласи служебният министър председател Димитър Главчев на откриването на Парламентарната ансамблея на НАТО.

" Поради допустимо най-грешните и трагични аргументи Украйна се трансформира в бранител на Европата. Тя безстрашно се пази от съветския агресор. Ето за какво възобновяване на суверенитета и териториалната целокупност на страната е належащо за мира в Европа. България остава твърдо ангажирана да поддръжка Украйна толкоз дълго, колкото е належащо.
По думите му НАТО би трябвало да предприеме решителни възпиращи дейности по Източния фланг и Черноморския район, съобщи още министър-председателят. Според него хибридните закани непрестанно заплашват демократичната резистентност на страните, като прикани в вложения в сериозна инфраструктура и технологии.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР