Алън Халсол приема новия си живот като сам мъж с

...
Алън Халсол приема новия си живот като сам мъж с
Коментари Харесай

Звездата от Coronation Street Алън Халсол наруши мълчанието си относно раздялата с приятелката си

Алън Халсол приема новия си живот като самичък мъж с леко сърце след смешка в Instagram по отношение на раздялата му с Тиша Мери.

Актьорът от Тайрън Добс се срещна с актрисата на снимачната площадка на Coronation Street, където тя се превъплъщаваше в сервитьорката Стеф Бритън в продължение на пет години от 2013 до 2018 година и двойката стартира връзка малко годината след нейното излизане от ITV сапун. Двамата оповестиха раздялата си през февруари след пет години романтика.

Три месеца след раздялата им, тази неделя, 26 май, Алън употребява своята история в Instagram, до момента в който споделя миг с щерка си Сиена-Рей. По-късно 10-годишното дете се свърза с куче, само че кученцето Ранди бързо се опита да прегърби известния й татко, което накара 41-годишната сапунена звезда да направи смешка за необвързания живот.

Споделяйки фотография на новия си другар, Алън безсрамно написа, съчетавайки надписа с емотикони с лице в ръка: „ Очевидно не сме най-хубави другари. Повечето екшъни, които съм имал от известно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР