Най-голямото и вълнуващо събитие посветено на българската музика у нас

...
Най-голямото и вълнуващо събитие посветено на българската музика у нас
Коментари Харесай

Неповторима: Чуйте новата песен на Лили Иванова от сцената на наградите на БГ Радио 2024

Най-голямото и вълнуващо събитие отдадено на българската музика у нас - Годишните Музикални Награди на БГ Радио и тази година съумяха да обединят на една сцена най-големите и надарени български изпълнителни и да основат незабравими моменти за публиката.

Един от тези моменти сътвори великата прима на българската сцена Лили Иванова, която от сцената на зала Колодрум, Пловдив показа най-новата ария в репертоара си.

Певицата както винаги предизвика бурни аплодисменти и изправи трибуните на крайници с появяването си и осъществяванията си. Примата на българската сцена се появи на сцената боса, и бързо болести публиката с силата си. Докато  изпълняваше шлагерите си „ Живея тук и в този момент ” и „ Детелини ”, тя скачаше и се забавляваше дружно с публиката.

Чуйте тук новата ария на Лили Иванова: 



След забележителното осъществяване на примата водещите на събитието, артистът Рафи Бохасян и артистът Ненчо Балабанов , поканиха братята Магардич и Джуди Халваджиян да връчат наградата в раздел  „ БГ изпълнителка ”, където номинирани бяха Мария Илиева, Михаела Филева, Тони Димитрова, DARA, Дара Екимова.

„ На нас се падна достойнството да дадем наградата в най-желаната категория. Мисля да поканя победителката да взе участие в “Като две капки вода ”, пошегуваха се Маги и Джуди.

Приза в карегорията грабна Дара Екимова. Младата певица не скри вълнението си от признанието и показа, че постоянно си е мечтаела за този миг.
                             

Владимир Ампов-Графа пък зарадва публиката в Колодрума с една от най-новите си песни – „ Burnout ”.

Кметът на Пловдив Костадин Димитров връчи наградата в категория „ БГ колаборация ” на Миро и Мария Илиева за дуета им „ Ако на следващия ден няма през днешния ден ”.
                             

След бурните овации на почитателите беше обявен победителя в  категорията „ БГ дует/трио/вокална група ”. Статуетката отиде при момчетата от група „ Молец ” - Кристиян Макаров и Юлиян Славчев.
                             

Големият победител в категория „ БГ реализатор ” стана Миро, който завоюва статуетката в жестоката конкуренция на Веселин Маринов, Владимир Ампов-Графа, Любо Киров и Руши.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР