Аз съм на 69 години и най-накрая се виждам с

...
Аз съм на 69 години и най-накрая се виждам с
Коментари Харесай

Деби Арнолд: На 69 години се виждам с трима мъже и се чувствам страхотно!

" Аз съм на 69 години и най-сетне се виждам с трима мъже, които са страхотни. С единият вървя в супер заведения за хранене, другият ме кара да се дръзвам, а третият е превъзходен в леглото! ", споделя английската актриса Деби Арнолд . Тя има два брака зад тила си и една доста дълга връзка, само че в никоя от тях не се е чувствала същински щастлива. Днес е намерила щастието, макар рецензията на обществото и мнението, че възрастта ѝ не е подобаваща за сходен вид връзки.  
                             

Деби има две дъщери и трима внуци и е решила да се любува на живота, без да заплаща налог публично мнение. 

Внуците ѝ не я назовават " баба ", а просто " Glammy ", тъй като е прекомерно блестяща, с цел да бъде в категория " баби ". Деби споделя, че е въодушевена от Голди Хоун и Джейн Фонда, които от дълго време имат своите внуци, само че не си разрешават да изгубят чара и сексапила си, даже на възраст над 60 години. Актрисата споделя, че разчита на ботокс, само че не с цел да наподобява по-млада, а с цел да наподобява допустимо най-добре на нейната възраст. 
                             

Попитана дали прави извършения, Арнолд споделя, че разхожда четирите си кучета и в никакъв случай не се отхвърля от чаша вино.

Вижте повече за вдъхновяваща история на Деби Арнолд във видеото от " На кафе " нагоре!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР