Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев се завърна за втория

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев се завърна за втория
Коментари Харесай

Петев: Надявам се да спечелим титлата и купата

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев се завърна за втория си интервал в този клуб, откакто точно той беше индивидът, дал началото на супер-успешния интервал в историята на българския футбол.

И откогато размени словенеца Анте Шимунджа, досегашният селекционер на Босна и Херцеговина обърна курса на шампионата. Тимът освен стопи преднината на ЦСКА, само че и излезе на върха в класирането и доближи до край за купата на страната.

" Ние ще се постараем да спечелим каквото има пред нас. Не мислим по отрицателен метод, мислим положително. А какво ще се случи, ще забележим в края на сезона. Да, по този начин е - съгласно стратегия имаме два мача с ЦСКА 1948. Но приоритет е на следващия ден, тъй като той е най-съществен. Ще се концентрираме там и като мине, ще забележим какво е положенито. В някои може да има отмалялост, да получат картони, което е изцяло обикновено. Но на следващия ден е най-важния мач и ще се концентрираме там ", съобщи Петев. Няколко дни по-късно двата тима се срещат в мач от 33-ия кръг на шампионата, само че към този момент в Бистрица, където ЦСКА 1948 е хазаин.

Последваха въпроси дали в Лудогорец има проблеми с контузени играчи и по какъв начин биха реагирали първенците при процес към осъществяване на дузпи на следващия ден.

" С проблем е Рик Джонатан, както и Диниш Алмейда. Всички останали са в групата и мога да разгадавам на тях. Относно дузпите, те са част от играта и може да се стигне до тях. И би трябвало де сме подготвени и да противодействаме, в случай че се стигне до тях. Ние имаме 16 или 17 мача повече от останалите. И още 30 минути игра и дузпи, уповавам се да не се стигне. Но е турнирен мач, тъй че би трябвало да сме подготвени ".

След това той беше запитан в случай че може да избира дали да завоюва купа или купа, той сподели: " И двете, ще отговоря малко безсрамно. Но всичко е допустимо, тъй че ние ще се борим ".

Лудогорец влиза в мача след много горещо дерби с ЦСКА-София през уикенда, което приключи 2:2. Но в основно настоящо лице се трансформира съдията Георги Кабаков, който си навлече гнева на двата тима. А Ивайло Петев също го нападна в медиите, че дузпата за неговия тим " са я видели милион души ".  " Аз не бих отговарял за нещо, което не е обвързвано с утрешния мач, само че ще ви кажа. Аз се надявам на следващия ден съдията да оказва помощ на футбола. Кадрови проблеми нямаме, имаме подготовка през днешния ден. Тя ще бъде крайна и стартовият състав ще го публикация на следващия ден на анализа ".

След това той изрази страдание, че ползата към мача е слаб, както се твърди. " Не е доста добре, че има слаб интерес. Не знам какъв брой почитатели ще има. Футболът е за хората, а в случай че има малко – ще бъде недобре. Не знам по каква причина е по този начин. Аз бих желал да има най-малко едно 10-15 хиляди. Но всеки си избира дали да пристигна или не ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР