Александър Тунчев изведе 19 футболисти на първото занимание на Арда

...
Александър Тунчев изведе 19 футболисти на първото занимание на Арда
Коментари Харесай

Арда започна подготовка с петима юноши и се прицели в топ 6

Александър Тунчев изведе 19 футболисти на първото занятие на Арда за годината.

По-късно към тима ще се причислят всички чужденци, които са получили по-дълга отмора.

Днешното занятие се организира на „ Арена Арда “ пред погледа на най-верните почитатели на тима, а от на следващия ден тренировките ще са на стадиона в Момчилград. Александър Тунчев е взел и петима юноши на клуба.

През първата част от подготовката Арда ще изиграе две контроли – на 20 януари против Димитровград на стадиона в Момчилград.

Втората инспекция е против ЦСКА 1948 на 24 януари в Стара Загора. Отборът отпътува за лагер в Турция на 27 януари и ще остане там до 9 февруари.

За втората част от подготовката са планувани 4 контроли, като сигурните до този миг са с Виска Краков на 2 февруари, на 6-ти февруари с Рубин Казан и украинския ЛНЗ Черкаси на 29 януари.

Преди тренировката спортният шеф Ивайло Петков и треньорът Александър Тунчев дадоха конференция, на която приказваха пред публицисти.

„ Започваме със същия състав. Няма да има нови попълнения на този стадий. Всичко е в придвижване и всичко е според какво ще продадем “, обявиха от клуба.

Тунчев и Петков обясниха, че за новия сезон тимът е добре комплектован. Арда се е разделила единствено с един футболист - вратарят Иван Дичевскии и то по взаимно единодушие.

Състезателите са в добра физическа форма, като никой от тях до в този момент не е съобщил, че има здравословни проблеми.

Целите и за този сезон са място в първата шестица, сподели Александър Тунчев и добави, че днешната първа подготовка не е в цялостен състав, тъй като чужденците в тима ще се причислят по-късно.

Тунчев добави, че като се изключи последните 2-3 мача, от които не е удовлетворен, тимът се е представял на положително равнище и по думите му има израстване спрямо предходния сезон.

„ На този стадий са ясни контролите, които тимът ще изиграе в България – против Димитровград и ЦСКА 1948, както и три в Турция. Въпрос на време е да намерим четвърта “, изясни спортният шеф Ивайло Петков, който добави, че концепцията е да бъдат изиграни общо 6 контроли.

„ Има интерес към наши футболисти, само че 80 % от нещата, които се изписаха по адрес на играчи на Арда не са истина “, разяснява още Ивайло Петков.
Той изясни, че не е имало интерес от страна на Левски към Мартин Стойчев, а от различен тим, който не пожела да назове.
И добави, че сериозен интерес има за други футболисти, само че до момента в който не се случат нещата няма да разгласи имена.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР