Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш заяви, че ситуацията

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш заяви, че ситуацията
Коментари Харесай

Томаш: Ситуацията в клуба е динамична

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш съобщи, че обстановката в клуба е динамична и доста неща се трансформират. Наставникът приказва пред медиите преди началото на зимната подготовка на „ черно-белите “. Участие в брифинга взеха още изпълнителният шеф Павел Колев и спортният шеф Илко Пиргов. 

„ Ситуацията в Локомотив е динамична. Година и девет месеца. Много неща се трансформират. Аз съм експерт. Казал съм моето мнение, естествено, че желая да имаме лагер в чужбина, само че се преценявам със обстановката. Не се знае какво ще се случи в идващите 20 дни. Няма с какво да се оправдаваме, би трябвало да работим. Виждам ентусиазма в хората и те ми споделят: „ умерено, това е Локомотив “, съобщи Томаш. 

„ Ако всичко е наред с медицинските му прегледи, Мартин Райнов ще подпише контракт с нас. Ще има повече футболисти на проби. Не може да си позволим ние да си избираме футболисти. Ще търсим играчи, с които да се подсилим. Зависи от това кой ще си тръгне. За момента имаме четирима на проби, за които ще преценим “, сподели още старши треньорът на „ черно-белите “. 

Томаш обърна внимание и на изходящите прехвърляния в клуба. 

„ Незаменими няма. Клубът ще съществува без всеки един. Как ще се оправим – ще работим, нямаме друга опция. Ще бъдем гъвкави и ще работим. Говорихме си, че в профил видяно като че ли нещата са трагични, само че би трябвало да имаме вяра, че може пък и да са по-добре от първия полусезон. Не можем да работим дълготрайно. Както подготовката, по този начин и селекцията ще бъде ден за ден, само че всичко е разследване. След месец нещата могат да бъде по-различни, само че аз се съсредоточвам напълно върху спортно-техническата част “, добави наставникът на Локомотив. 

„ Шампиони “, сбито отговори Томаш на въпрос какви съответни цели си слага за втория дял от шампионата. 

Спортният шеф на клуба Илко Пиргов съобщи, че той и старши треньорът са желали лагер в чужбина, само че тимът ще се опита да се приготви по най-хубавия метод и на родна земя.

„ Работи се по базата в квартал „ Тракия “. Монтира се дренажната система на терените, само че най-малко до септември или октомври няма да може да влезем въз основата, тъй като това е софтуерното време терените да са подготвени. Всички ние искахме да отидем в Турция, само че практиката демонстрира, че тимове като Черно море и в този момент ЦСКА 1948 остават да се готвят в България. Няма да са съвършени изискванията, само че ще се опитаме по най-хубавия метод да се подготвим за новия сезон “, изясни спортният шеф на Локомотив. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР