Старши треньорът на баскетболния Левски Лукойл Тити Папазов даде любопитно

...
Старши треньорът на баскетболния Левски Лукойл Тити Папазов даде любопитно
Коментари Харесай

Тити: Първо трябва да бъдеш голям човек, за да бъдеш голям треньор

Старши треньорът на баскетболния Левски Лукойл Тити Папазов даде любопитно изявление след формалното показване на новия план със спонсорството на Лукойл.

„ Моите упоритости постоянно са били огромни. Едно е несъмнено, че огромно име с огромна компания, когато се събират, би трябвало да имат огромни упоритости. През годините аз постоянно съм се борил със зъби и нокти. В конкуренцията се случват нещата. И в годините, когато не сме имали доста благоприятни условия, и след това, когато имахме, постоянно сме имали амбиции”, разяснява Тити Папазов пред NOVA.

„ Баскетболът не може да бъде оазис, с цел да бъде нещо друго. Не желая да се дразня на никой. Водещо при диалозите беше това - нито един човек не е ощетен. Не вършим нещо неправилно, подсигурявам. Това е най-смисленото и най-хубавото нещо, което се е случвало на българския баскетбол. С най-сериозно бъдеще и небосвод. Никога за мен парите не са били водещи. Не съм знаел какъв брой дълго ще продължи сложният интервал. Мога да кажа, че всеки момент си е заслужавал. Знам, че човек, когато е признателен, някъде горе виждат. „ Сините” почитатели не би трябвало да се съмняват в лоялността на плана. Категорично Левски ще играе със своята емблема. Никой не е по-голям от историята. Няма брак по сметка, чисто и просто през днешния ден: Сгодихме се, сгодихме се”, пошегува се Тити Папазов.

„ Първо би трябвало да бъдеш огромен човек, с цел да бъдеш огромен треньор”, отсече треньорът на „ сините” и сподели и известие на мобилния си телефон от някогашния треньор на националния отбор Пини Гершон, който му пожелава триумф.

„ Категоричната цел е да успеем да станем първенци. Ангажимента, към който би трябвало да се обърнем е да създадем сериозен пробив в Европа. Необходимо е това да бъде задачата ни, която да осъществяваме в бъдеще. Идеологът на този план е Тодор Стойков. Той и господин Златев са коментирали това да се случи. Вярвам в това, че човек би трябвало да бъде добър и да не предизвиква на никого неприятно. Дори да не бъда треньор някой ден, то постоянно ще бъда част от този проект”, приключи Тити, който изрече съжаления за раздялата с Димитър Димитров, който бе премна в Академик Бултекс 99.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР