Виждате как се чувствам, каза пред медиите, докато раздаваше автографи

...
Виждате как се чувствам, каза пред медиите, докато раздаваше автографи
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Това, което се случва сега, си заслужава цялостното усилие, което направихме

Виждате по какъв начин се усещам, сподели пред медиите, до момента в който раздаваше подписи и се снимаше с почитателите след триумфа над Крумовград с 3:1 и награждаването за второто място в шампионата, треньорът на Черно море Илиан Илиев. Той уточни, че желае да благодари на всички за тази година и посочи, че приказва и за футболистите и за почитателите.

" Каквото и да приказваме странично, това, което се случва в този момент, си заслужава цялостното изпитание, което направихме. Надяваме се и отсега нататък по този начин да сме обединени, което е причина за триумфи ", съобщи той.

" Ние имаме предпочитание, Черно море също има предпочитание, само че като се съберем дефинитивно на лагера с националния тим там ще се решат нещата ", сподели Илиев в отговор на въпрос дали ще води и варненския отбор, и националния тим.

" Пабло Гарсия и Иван Дюлгеров напущат, защото им свършват договорите, благодарим за присъединяване, дадоха доста за тима. Както видяхте Гарсия един път напусна, върна се, доста оказа помощ, отново напуска… " разяснява експертът.

Запитан в каква посока гледа към вратар – от България или от чужбина, Илиев сподели, че желаят да е българин.

" От на следващия ден разпускаме тима, на 12 юни започваме подготовка, в случай че останем, естествено, Ние до 12 юни имаме други задължения, приказвам за мен и за Петър Костадинов, при нас работата не стопира, изясни треньорът ".

По думите му щабът планува лагер в Тетевен към 10-12 дни.

" С Исмаил Иса желаеме да продължим контракта, с Атанас Илиев също има диалози, само че сътрудниците му ни споделиха да изчакаме, защото има някакви препоръчан ", разяснява още Илиан Илиев и добави, че на този миг счита, че тимът е по-близо до сключване с Исмаил Иса, до момента в който при Атанас Илиев би трябвало да се изчака дали няма да откри някакво по-добри оферти, както са Иван Дюлгеров и Пабло Гарсия.

Запитан има ли шансове синът му Илиан Илиев–младши да стане благосъстоятелност на Черно море експертът сподели, че такива шансове няма и играчът се прибира в Аполон на този стадий.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР