Селекционерът на националния отбор по волейбол за мъже Джанлоренцо Бленджини

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол за мъже Джанлоренцо Бленджини
Коментари Харесай

Джанлоренцо Бленджини: Опитваме се да променим манталитета

Селекционерът на националния тим по волейбол за мъже Джанлоренцо Бленджини изглеждаше леко комплициран от по-колебливото показване на отбора при загубата от Нидералния с 3:1 в последния мач от първата седмица на Лигата на нациите в Анталия.

" Опитваме се да променим манталитета, да обясня на играчи, че това е нов ден, всеки мач е значим. Те би трябвало да схванат това, да се борят за всяка точка. Не може да считат, че в случай че не стане през днешния ден, ще се получи в идващия мач. Не желая да го вършат, тъй като аз го споделям, а да схванат, че би трябвало да се борят до безсилие за всяка една точка ", разяснява италианският експерт пред микрофона след дуела.

" Виждам, че играчите са изтощени от интензивните тренировки. Аз съм удовлетворен от тях, тъй като те извършват това, което им се каже, не се оплакват, не търсят опрощение. Тренират в действителност като животни, само че би трябвало да създадем и идната стъпка и да покажем това и в мачовете. Да бъдем устойчиви, да се борим, да печелим ", сподели още Бленджини.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР