Лени Кравиц е американски певец, музикант, продуцент и актьор, роден

...
Лени Кравиц е американски певец, музикант, продуцент и актьор, роден
Коментари Харесай

Да бъдеш свободен е състояние на ума - ЛЕНИ КРАВИЦ

Лени Кравиц е американски артист, музикант, продуцент и артист, роден в Ню Йорк през 1964 година От дребен е потънал в света на музиката, въодушевен от величия на джаза като Дюк Елингтън и Сара Вон .

След преместването си в Лос Анджелис, Лени построява сполучлива музикална кариера, съчетавайки рок, соул, фънк, реге, фолк и балади. Печели 4 следващи награди „ Грами “ за най-хубав мъжки рок вокален реализатор, а песните му се трансформират в международни шлагери.

Кравиц е освен надарен музикант, само че и мултиинструменталист, свирейки на китара, бас, барабани, клавиши, перкусии и пиано. Енергичните му осъществявания на сцена и завладяващите му видеоклипове го трансформират в същинска икона.

Освен музикалната си кариера, Кравиц се изявява и като артист в холивудски продукции. Той е и сполучлив дизайнер на интериори и облекла.

Днес, при започване на шестото си десетилетие, Лени Кравиц е освен музикална легенда, само че и ентусиазъм за генерации. Неговият 12-и студиен албум „ Blue Electric Light “, излязъл през 2024 година, е доказателство за неуморния му креативен дух.

Лени Кравиц е емблема на рок енд рола, съчетавайки гений, жанр и неугасима пристрастеност към музиката.

Моята история е поредност от песни, сред които съществува магическа връзка. Никога до момента не бях осъзнавал естеството на тази връзка, до момента в който не започнах да пиша. Чак тогава магията подейства. Животът ми е учреден на противоположности. Черно и бяло. Юдаизъм и християнство. „ Джексън Файв “ и „ Лед Цепелин “. Приел съм, че душата ми е зодия Близнаци. Извличам най-хубавото от нея. Обожавам я. Ин и ян се смесват в сърцето и в съзнанието ми, обезпечават нужния баланс, подхранват любознанието ми, дават ми чувство за успокоение и лекост.

Аз съм също толкоз бял, колкото и черен, и съм също толкоз съветски евреин, колкото съм и западноиндиец.

Любовта, творчеството и опциите витаят във въздуха. Вземете ги и направете своето.

Любовта е най-мощната сила, която съществува.

Винаги съм приказвал за мир и обич, даже когато бях дете. Така съм израснал в фамилията си.

Случвало се е да срещна точния човек в неправилния миг. Може да не е вярното време, само че би трябвало да направих по този начин, че нещата да се случат. Невинаги човек получава втори късмет.

Времето е необикновено нещо. Има толкоз малко от него, когато закъснявате, и толкоз доста, когато чакате.

Възрастта е единствено число, което не значи нищо. Мога да намеря изтощен двадесетгодишен „ дъртак “. И по същия метод мога да намеря човек в деветото десетилетие, който да излъчва живот и здраве. Така че всичко опира до това кой си. Всичко опира до духа.

Спомням си, че разговарях с дядо ми, когато беше над деветдесет. Той постоянно споделяше: „ Все още се изучавам по какъв начин да пребивавам, имам още доста работа “. Той беше умен човек, тъй като знаеше, че би трябвало да се научиш да живееш до последния си мирис.

Следващият мирис в никакъв случай не ти е обезпечен.

Дядо ми ме научи, че всичко, което мозъкът ви може да измисли, можете да го имате. Това е действителността.

Животът ми е съвършен, тъй като го одобрявам подобен, какъвто е.

Да бъдеш свободен е положение на мозъка.

Бог е обич и в случай че си подготвен, той постоянно е подготвен.

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в  Телеграм :

Вижте още: В ПЪЛНА ТЪМНИНА САМО ЗНАНИЕТО И МЪДРОСТТА НИ ОТЛИЧАВАТ – ДЖАНЕТ ДЖЕКСЪН

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР