Опитното либеро Мартин Божилов коментира поражението на националния отбор по

...
Опитното либеро Мартин Божилов коментира поражението на националния отбор по
Коментари Харесай

Мартин Божилов: Не очаквахме такава тежка загуба

Опитното либеро Мартин Божилов разяснява провалянето на националния тим по волейбол на България от Нидерландия с 3:1 гейма в последния си мач от първата седмица на Лигата на нациите, игран в Анталия.

“Наистина е тежка загуба, не я чакахме, само че тимът на Нидерландия игра извънредно мощно на всички детайли. Разбиха ни посрещането с прекрасен сервис, до момента в който при нас нищо не се получи като цяло и закономерна загуба. Във всички геймове Нимир ни затрудни със сервиса си, само че просто те през цялото време на геймовете правеха огромна разлика и ние не съумявахме да създадем нещо положително, правехме неточност след неточност и се стигна до такава огромна разлика в обособените геймове ”, показа той.

“Като изключим този финален мач, мисля, че в другите три се представихме добре - обичайно в първите два, а през вчерашния ден играхме в действителност сносно и събрано. Виждат се много позитиви и се надявам по този начин да продължим от тук нататък. Предстоят ни извънредно тежки мачове против много съществени тимове, само че значимото е да няма терзания и всички от по-младите да дават всичко от себе си, на каквото са способни, и нещата могат да се получат ”, добави Божилов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР