Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност, специализирани полицейски сили

...
Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност, специализирани полицейски сили
Коментари Харесай

Голямо количество нелегален алкохол е открито при спецакция

Служители на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност ", профилирани полицейски сили при ОДМВР- Плевен, районно управление (на МВР) Червен бряг и ТМУ-Свищов организираха взаимна акция по противопоставяне на незаконното разпространяване на акцизни артикули.
Към 10.00 часа през вчерашния ден е подхванато претършуване на адреси в село Девинци и град Червен бряг, населявани от 55-годишен. В парцел в селото инспектиращите са разкрили оборудване за произвеждане и преваряване на етилов алкохол, бъркалки, разнообразни по марка и тип железни и пластмасови капачки, етикети, стикери от комерсиалните марки, дозатори и гумени уплътнители, ПВЦ туби и стъклени бутилки - друга съдържимост, без подложен на тях годен акцизен бандерол, съдържащи течност, наподобяваща на етилов алкохол с аромат на ракия, водка и уиски с общо тегло към 300 литра и друг алкохолен градус. Иззети са 254 кашона, съдържащи от по 6 до 15 стъклени бутилки - с друга съдържимост. Намерен е и газов револвер с отстранена защитна втулка и подложен пълнител с патрон с гумена сачма, както и 9 боеприпаса.
Действията са осъществени под наблюдението на Районна прокуратура - Червен бряг. По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл.234 от Наказателен кодекс, а работата по документирането му продължава.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР