Денков, препоръчвам ти Гинко билоба 3 пъти дневно! Най-приятелски! ППДБ

...
Денков, препоръчвам ти Гинко билоба 3 пъти дневно! Най-приятелски! ППДБ
Коментари Харесай

Делян Добрев със страшна гавра: Денков, препоръчвам ти Гинко билоба 3 пъти дневно! Най-приятелски!

Денков, предлагам ти Гинко билоба 3 пъти на ден! Най-приятелски! ППДБ имат незабавна потребност от Гинко билоба и в случай че това не им помогне – от още по-спешно пенсиониране! Такава подигравка си направи във Facebook някогашният енергиен министър Делян Добрев от ГЕРБ.

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

Гинко билоба! ППДБ имат незабавна потребност от Гинко билоба и в случай че това не им помогне – от още по-спешно пенсиониране!
Денков за Борисов: „ След като смъкна нашите две правителства… “
Денков е роден 1962 година. Тоест тази година ще навърши 62 години. Нормално е на тези години главно да ти се пътува (в чужбина – фантазията на пенсионера), както и да забравяш много… Затова са измислили и Гинко билобата. Пие се от 40 до 120 мг три пъти на ден.

А останалите, които нямаме потребност от Гинко билоба си спомняме че:

1. Първият кабинет франкенщайн сред Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ падна, тъй като СЛАВИ ТРИФОНОВ си отдръпна поддръжката. Тогава Политическа партия купуваха депутати на Има Такъв Народ за милиони – информация Виктория Василева и Радостин Василев. ГЕРБ им разкривахме далаверите и им гледахме сеира.
2. Вторият кабинет напълно от ППДБ (с едно министърче на ГЕРБ) бе свален от САМИЯ ДЕНКОВ, тъй като той си подаде собственоръчно оставката пред 49тото Народно заседание. Ако не я беше подал, можеше още да си е министър председател, тъй като аз единствен в ГЕРБ желаех да си върви.
Денков, предлагам ти Гинко билоба 3 пъти на ден! Най-приятелски!
P.S. Денков, Борисов те избра за министър председател, не те смъкна! Ако не беше Борисов, още щеше да мишкуваш в Министерство на образованието.

Делян Добрев със страшна подигравка: Денков, предлагам ти Гинко билоба 3 пъти на ден! Най-приятелски! 24.06.24 20:56 Ядките, най-богати на протеин 24.06.24 20:35 Арести в Германия за брутално изнудване на фамилията на Шумахер 24.06.24 20:07 Мила Роберт втрещи – ето какво пояснение даде за поругаването на българското знаме! (ВИДЕО) 24.06.24 19:46 Доц. Цеков за SafeNews: Има профанизация на политиката 24.06.24 19:04

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Ние не изискуем нищо на господин Борисов.

Това съобщи след консултациите при президента Радев Николай Денков от ППДБ.

Ние ще бъдем съпротива. Трети мандат не е правилно в този момент да се разисква. Задача на господин Борисов е да откри поддръжка за това, което предлага. Аз не виждам с какви очи той ще желае поддръжка на това, което слага. Ние не изискуем нищо на господин Борисов. Това, което той дължи на българският народ е да сформира държавно управление, откакто той два пъти смъква наши. Той е задължен да вкара ред в хаоса “, сподели още Николай Денков.

Денков разяснява още, че са обсъждали и други въпроси, свързани с това по какъв начин да създадат по-ефективна битката в корупцията, по какъв начин могат да работят дейно с всички институции.

Още вести четете в: България, Коментари, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР