АТЛАНТА (АП) — Генералният мениджър на Атланта Хоукс Ландри Фийлдс

...
АТЛАНТА (АП) — Генералният мениджър на Атланта Хоукс Ландри Фийлдс
Коментари Харесай

Генералният мениджър на Хоукс Ландри Фийлдс приема търговски разговори, но настоява, че планира да запази избора си под номер 1 в драфта на НБА

АТЛАНТА (АП) — Генералният управител на Атланта Хоукс Ландри Фийлдс споделя, че харесва опциите си за евентуалните най-хубави избори в Драфтът на НБА – и той упорства, че не възнамерява да разменя избора си под номер 1, макар че телефонните му линии остават отворени.

„ Мисля, че в действителност сме разчувствани от драфта “, сподели Фийлдс в понеделник, до момента в който продължи да се приготвя за избора на номер 1 в драфта на 26 юни. „ И колкото повече разкриваме, както вървим, ужасно, веселя се, че имаме номер 1. Продължавам да се майтапя, като че ли не съм връщайки го назад. Така че мисля, че сме в в действителност добра позиция тук. Развълнуван съм от това, почтено казано. ”

Хоукс бяха изненадващият победител в лотарията за драфта на НБА на 12 май. Атланта завоюва избора номер 1 на драфта макар единствено 3% късмет, откакто приключи 10-и в Източна конференция на 36-46.

Фийлдс споделя, че първичният му възторг да вземе най-хубавия избор не е намалял, защото той и екипът му са проучвали варианти ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР